register log in
popis aktivnosti
čez teden se bo na našem forumu izvajal popis aktivnosti! trajal bo točno en teden in vsak, ki se ne bo javil v temi bo izključen iz svoje skupine, face claim in pa služba pa bosta izbrisana iz teme, zato da naredimo prostora za druge. seveda pa to ne pomeni, da se ne morete na novo prijaviti. 
Share | 
 

 franco, gabriel stefano

Go down 
AvtorSporočilo
gabriel franco
tourist,
tourist,
avatar

PRISPEVKI : 5
JOIN DATE : 29/06/2013

ObjavljaNaslov sporočila: franco, gabriel stefano   Sob Jun 29, 2013 7:29 pm


GABRIEL STEFANO FRANCO,


COME AS YOU ARE

TAKE YOUR TIME, HURRY UP, THE CHOICE IS YOURS,
DON'T BE LATE.
NAME & NICKNAMES: nope, not really nickname type here. če pa želite vsa izmišljena imena, s katerimi sem se predstavljal vsepovsod drugje, get in line.
BRITHDAY & AGE: march 21st, twenty-six

USERGROUP: tourists
SEXUALITY: straight
OCCUPATION: illusionist

PLAYBY: aaron johnson, bow to the king


WE NEVER LOST CONTROL


PERSONALITY & HISTORY:

kje naj začnem? rojen sem bil kot pankrt, nezakonski otrok pomembnega američana in ene njegovih brhkih italijanskih 'služabnic', kar je pomenilo, da se me je moral odkrižati. z mamo mu je to uspelo, saj je ne dolgo po rojstvu skrivnostno izginila, jaz pa sem ostal na milost in nemilost prepuščen enemu od njegovih delavcev, po nekem čudežu pripravljenega vzeti siroto v skrb, skratka, le da me je popokal daleč stran. krušni oče se je izkazal za pravega zabavljača in še kot majhnega smrkavca me je navduševal z malim morjem svojih 'čarovniških' trikov. saj niti ne vem koliko mi je bilo, šest let? vem le, da sem pri osmih obvladal že vse mogoče, pri dvanajstih pa sem staro sabljo pričel prekašati. sprva je šlo zgolj za krajšanje časa, nedolžno razvedrilo, toda postajal sem obseden, majhni ulični uspehi mi niso bili več dovolj, s svojim odkritim talentom sem postajal le bolj in bolj pohlepen, kajti moja osredotočenost je vendarle prinašala določen dobiček; zmeraj manj sem pa bil dovzeten za tiste prave vrednote življenja, ki so mi še danes skrite. once a bastard, always a bastard, huh? kakorkoli, s tem življenjem na robu si jasno nakoplješ kup sovražnikov – naj izpostavim seveda da moji triki že dolgo niso več le nedolžne igrice in iluzije – torej, kakšen oropan ubožec tu pa tam, kup zasebnih preiskovalcev, fbi... neverjetno kako nevarno zna postati življenje preprostega iluzionista. ali sem to le jaz, zmeraj pripravljen, da vse meje potisnem do onemoglosti? ne vem več, toda življenje živim karseda brezskrbno. uživam v tem kar počnem in dejansko je to bistvo vsega, mar ne? priznam pa, da je ta otok naravnost popolno skrivališče zame in da ne, nimam prav nobenih dobrih namenov.

1.)KATERIH 5 BESED TE NAJBOLJ OPISUJE: ah, prekleto (ta bi lahko bila tudi prva, ker jo namreč vse preveč rad izkoriščam). zagotovo nepredvidljiv. brez dvoma očarljiv prasec. o, to so že tri. pa dajmo, pohlepen. in norec. nor v vseh pogledih.

2.)KATERA BARVA TE NAJBOLJ OPIŠE IN ZAKAJ PRAV TA?: rekel bi strupeno zelena. ker pade v oči, ne veš kaj pričakovati od nje in po določenem času postane s svojo vpadljivostjo prav nadležna. imam prav?

3.)BI POVEDAL ŠE KAJ O SEBI?: bog, ne. vse boste izvedeli še prekmalu.

4.)KAJ PA TVOJA DRUŽINA?: kako naj rečem, ni vredna omembe.

5.)TE JE V ŽIVLJENJU ZAZNAMOVAL KAKŠEN POSEBEN DOGODEK?: ne bi bil iluzionist, če me ne bi, hm?

6.)POVEJ MI O TVOJIH STRAHOVIH: ohoho, why so curious? ne, ne povej mi, prebral ti bom misli. no ja, najraje bi rekel da jih ni, toda obstaja ta melenkost, ki me spravlja ob živce. stvar je namreč v tem, da sem strahotno vraževeren. da, prav ste slišali. stran z vsemi črnimi mačkami!

7.)MOGOČE ŠE BESEDA ALI DVE O TVOJEM POKLICU/IZBIRI ŠTUDIJA?: mislim, da je bilo povedano že vse. za nameček pa je tu še očitno dejstvo, da se bejbe kar lepijo name – sploh ko izvedem tisti že preveč klasičen trik s karto *smeh*

8.)KAJ MENIŠ O OTOKU CLIPPERTON?: vedno bolj mi je všeč, resnično, upam da ga ne pokvarim. preveč.

9.)HVALA TI ZA TVOJ ČAS. IMAŠ MOGOČE ŠE KAJ ZA DODATI?: expect the unexcpected.
SELL THE KIDS FOR FOOD

NAME/ALIAS: ruby
CONTACT: pm me anytime sugars
GENDER: i'm a babe
AGE: seventeen


OTHER CHARACTERS: n/a
Nazaj na vrh Go down
Poglej uporabnikov profil
ruby thomas
be not afraid to love me,
be not afraid to love me,
avatar

PRISPEVKI : 438
JOIN DATE : 01/06/2013

ObjavljaNaslov sporočila: Re: franco, gabriel stefano   Sob Jun 29, 2013 7:35 pm

don't forget to claim your job and face ^^
i wish i never looked, i wish i never touched, i wish that i could stop loving you so much
kat @ ptb
Nazaj na vrh Go down
Poglej uporabnikov profil
 
franco, gabriel stefano
Nazaj na vrh 
Stran 1 od 1

Permissions in this forum:Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
clipperton island, :: fill the gap, :: clipperton island records,-
Pojdi na: