register log in
popis aktivnosti
čez teden se bo na našem forumu izvajal popis aktivnosti! trajal bo točno en teden in vsak, ki se ne bo javil v temi bo izključen iz svoje skupine, face claim in pa služba pa bosta izbrisana iz teme, zato da naredimo prostora za druge. seveda pa to ne pomeni, da se ne morete na novo prijaviti. 
Share | 
 

 sutton, ava natalie

Go down 
AvtorSporočilo
natalie sutton
erasmus student,
erasmus student,
avatar

PRISPEVKI : 4
JOIN DATE : 30/06/2013

ObjavljaNaslov sporočila: sutton, ava natalie   Ned Jun 30, 2013 10:25 am

- -
NATALIE AVA SUTTON


COME AS YOU ARE

TAKE YOUR TIME, HURRY UP, THE CHOICE IS YOURS,
DON'T BE LATE.
NAME & NICKNAMES: you can call me Nat
BRITHDAY & AGE: 5th March, 20 years old

USERGROUP: erasmus students
SEXUALITY: hetero
OCCUPATION: student of history and arts

PLAYBY: jennifer lawrence


WE NEVER LOST CONTROL


PERSONALITY & HISTORY:

1.)KATERIH 5 BESED TE NAJBOLJ OPISUJE:
Prva beseda je vsekakor divja. Že od malih nog sem namreč veljala za otroka polno energije, ki ni mogel ostati pri miru. Nato je prišlo obdobje mladostništva, ki je bilo polno kršenja pravil in jezikanja. Druga beseda je trmasta. Če si nekaj vbijem v glavo, težko popustim in tisto tudi hočem imet. Simply as that. Naslednja beseda je ambiciozna. Imam nekako visoko zastavljene cilje, ampak najprej kar v življenju hočem narediti je to, da se zabavam. Izpostaviti moram besedo inteligentna, saj sem kljub moji neukročenosti pristala kot ena izmed najboljših študentk svojega področja. Seveda sem pa glede zgodovine in umetnosti tudi izjemno strastna. Zadnja beseda pa je definitivno svobodna. Ne maram se navezati na določeno osebo za dalj časa, seveda pa s tega brišite moje prijatelje (ki jih je kar precej), za katere sem pripravljena storiti marsikaj. Sem tudi jezikavo, pustolovsko dekle z obilico humorja.

2.)KATERA BARVA TE NAJBOLJ OPIŠE IN ZAKAJ PRAV TA?:
Rdeča. Sem strastna, divja, trmasta in jezikava. Mi je potrebno povedati še kaj več? Seveda sem pa tudi odlična prijateljica, ki se rada zabava tja v noč (z vsemi substancami zraven seveda).

3.)BI POVEDAL ŠE KAJ O SEBI?:
Kot že lahko predvidevate sem dekle, ki trdno stoji za svojimi načeli in nikakor ne popusti. Vsako stvar se hitro učim, zato mi ostane kar precej časa za zabave in podobne zadeve. Imela sem veliko ljubezenskih afer, a z nobenim se nisem zavezala za dalj časa. Nekateri mi pravijo, da sem tudi neukrotljivo dekle, ki življenje zajema z veliko žlico.

4.)KAJ PA TVOJA DRUŽINA?:
Družina je imela z mano kar precejšnje probleme, že pri vzgoji. Ampak kljub vsemu mi je stala v oporo, da sem našla svojo strast, torej zgodovino in umetnost. Spodbujala me je pri vsaki muhi, dokler seveda nisem prečkala tiste meje. Imam tudi starejšega brata, od katerega nisem slišala že dolgo časa. Izginil je neznano kam in zares ne vem kje je, kar me spravlja v bes. Ne vem, zakaj me je zapustil.

5.)TE JE V ŽIVLJENJU ZAZNAMOVAL KAKŠEN POSEBEN DOGODEK?:
Vsi dogodki v mojem življenju so po svoje posebni. Da bi pa izpostavila kakšnega, pa je res težko. Morda izginotje mojega brata? Da, to me je zares prizadelo. 

6.)POVEJ MI O TVOJIH STRAHOVIH:
Najbolj se bojim tega, da bi se moje življenje zasukalo na glavo in se tako drastično spremenilo. Rada sem brezskrbno dekle, ki uživa v vsaki sleherni minuti, ampak izginotje brata je že ena točka, ki pomeni spremembo v mojem življenju, česar se bojim.

7.)MOGOČE ŠE BESEDA ALI DVE O TVOJEM POKLICU/IZBIRI ŠTUDIJA?:
Že od malih nog sem se zanimala z umetnost, čeprav je bilo čudno, da takšen neukrotljiv otrok izbere ravno umetnost, katero bi pripisali predvsem mirnim osebam. A na nek način me je pritegnila in skozi šolska leta sem spoznala, da je zgodovina z umetnostjo povezana, zato sem tudi to vzljubila. 

8.)KAJ MENIŠ O OTOKU CLIPPERTON?:
Že ko sem prišla na ta otok, sem videla njegovo lepoto in čudesa. Na nek način me izredno pritegne in upam, da bom na tem otoku doživela takšne izkušnje, da se jih bom rada spominjala še celo življenje.

9.)HVALA TI ZA TVOJ ČAS. IMAŠ MOGOČE ŠE KAJ ZA DODATI?:
To je vse od mene.SELL THE KIDS FOR FOOD

NAME/ALIAS: dare.to.dream
CONTACT: PM
GENDER: female
AGE: 18;)


OTHER CHARACTERS: /
Nazaj na vrh Go down
Poglej uporabnikov profil
james devereaux
i'm a dreamer,
i'm a dreamer,
avatar

PRISPEVKI : 262
JOIN DATE : 04/06/2013
AGE : 27

ObjavljaNaslov sporočila: Re: sutton, ava natalie   Ned Jun 30, 2013 10:28 am


ne pozabi izpolniti claimov (:
    yesterday is history, tomorrow's a mystery, i can see you lookin' back at me, keep your eyes on me, baby, keep your eyes on me.
Nazaj na vrh Go down
Poglej uporabnikov profil
 
sutton, ava natalie
Nazaj na vrh 
Stran 1 od 1

Permissions in this forum:Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
clipperton island, :: fill the gap, :: clipperton island records,-
Pojdi na: