register log in
popis aktivnosti
čez teden se bo na našem forumu izvajal popis aktivnosti! trajal bo točno en teden in vsak, ki se ne bo javil v temi bo izključen iz svoje skupine, face claim in pa služba pa bosta izbrisana iz teme, zato da naredimo prostora za druge. seveda pa to ne pomeni, da se ne morete na novo prijaviti. 
Share | 
 

 montgomery, avery reed

Go down 
AvtorSporočilo
avery montgomery
erasmus student,
erasmus student,
avatar

PRISPEVKI : 16
JOIN DATE : 30/06/2013

ObjavljaNaslov sporočila: montgomery, avery reed   Pon Jul 01, 2013 8:44 pm

- -
AVERY REED MONTGOMERY,


COME AS YOU ARE

TAKE YOUR TIME, HURRY UP, THE CHOICE IS YOURS,
DON'T BE LATE.
NAME & NICKNAMES: Ava, but I prefer just Avery
BRITHDAY & AGE: 14. avgust and i am 21
USERGROUP: ERASMUS STUDENT
SEXUALITY: HETEROSEXUAL
OCCUPATION: student of psychology

PLAYBY: Emma watson

WE NEVER LOST CONTROL


PERSONALITY & HISTORY:

   še sama ne vem ali je šlo le za splet naključij ali pa samo za usodo,ki je poskrbela, da sem se vrnila.  vse je bilo…normalno? do tistega trenutka.ne vem ali je bila to grožnja ali svarilo. vse je postalo tako nenavadno tako neotipljivo. trenutek, ki ga je zapolnila samotna tišina in polno neobvladljivih misli je švigalo skozi mojo glavo.

1.)KATERIH 5 BESED TE NAJBOLJ OPISUJE:
hm, moja osebnost. težko bi definirala kakšna pravzaprav v resnici sem.   svojeglava.   marsikomu sem zato trn v peti, ker mi je malo mar kaj si drugi mislijo o meni. vedno stvari naredim po svoje in ravno obratno kot po navadi ljudje pričakujejo. življenje me zato večkrat tolče po glavi ker vedno kljubujem tistemu kar pravijo da bi morala narediti. čeprav vem, da nekaj ni v redu bom pač vseeno naredila. sem zelo velik perfekcionist, ko to hočem seveda. kar delam vedno opravim do konca in kot je treba seveda.  za razliko od stvari, ki mi ne dišijo preveč ali pa mi ne gredo najbolj od rok…. ah to je druga zgodba. sem zelo odločna, ko moram  podpreti svojo odločitev.  pa naj bo še tako nemogoče bom vedno šla do konca da jo izpeljem. moja šibka točka so predvsem moja čustva.   čustvena oseba in tako kot me vsaka malenkost prizadene se lahko v nekem trenutku na ves glas smejim. marsikdo je to še predobro izkoristil, zato včasih delujem hladna in povsem brez čustev, čeprav sem popolno nasprotje temu. zabava. rada imam zabave, rada zabavam ljudi in rada imam zabavne ljudi. preprosto ne?


2.)KATERA BARVA TE NAJBOLJ OPIŠE IN ZAKAJ PRAV TA?:
najbrž bi izbrala modro. modra simbolizira neskončnost in daljavo. predstavlja zaupanje iskrenost in zvestobo, kar je zame v življenju ena bistvenih stvari.  modra barva sicer deluje kot hlad, tako kot v določenih situacijah odreagiram tudi jaz a je hkrati iskrena in ne maram, da ljudje opozarjajo name, saj modra sovraži soočanje in rada dela stvari na svoj način. kot jaz seveda. »nasmeh«  


3.)BI POVEDAL ŠE KAJ O SEBI?:
na trenutke se  počutim kot čustvena razvalina, ki po enaindvajsetih letih še vedno išče samo sebe. čeprav sem oseba, ki ve kje imajo stvari  rep in glavo me včasih življenje pripravi do tega, da popolnoma izgubim nadzorom nad situacijo in samo seboj.

4.)KAJ PA TVOJA DRUŽINA?:
 moja družina je hm. mama in oče. obda diplomanta, izobražena in veliko potujeta. rada jo imam zelo, ampak po tistem dogodku ja je to postal kaj pa vem košček sestavljanke.

5.)TE JE V ŽIVLJENJU ZAZNAMOVAL KAKŠEN POSEBEN DOGODEK?:
da,ko sem bila tu. zelo dolga zgodba.  

6.)POVEJ MI O TVOJIH STRAHOVIH:
nikoli nisem imela straha pred pajki, majhnimi prostori in podobnimi stvarmi. moj strah je veliko bolj kaj pa vem, zelo težko bi ga natančneje opredelila. bojim se neuspeha. takšnega in drugačnega. neuspeha v življenju. vsi ljudje si želimo biti uspešni, kar je povsem normalno. vsi si želimo da bi nam uspelo.  a vsak dobro ve, da brez neuspehov pravi uspeh ni mogoč. neuspeh zame pomeni poraz in poraz zame pomeni propad v tistem trenutku. kljub temu, da vedno vztrajam do konca, se tako kot včasih počutim močna in v enem trenutka šibka  kdaj pa kdaj v meni le porajajo dvomi ali mi bo uspelo. na prvi pogled delujem popolno nasprotje temu amapk vsi imamo svoje slabosti.

7.)MOGOČE ŠE BESEDA ALI DVE O TVOJI  IZBIRI ŠTUDIJA?:
študij je zame ena najbolj pozitivnih stvari v mojem življenju. rada počnem, kar sem si izbrala. psihologijo, ker rada na dolgo razpredam o človekovemu vedenju. človeka takoj preberem. to mi gre precej dobro od rok.  no ne čisto vedno ne. »smeh« ljudje smo tako čudovita skrivnostna bitja, da se marsikdaj tega sploh ne zavemo.

8.)KAJ MENIŠ O OTOKU CLIPPERTON?:
clipperton, naj bi bil sanjski kraj. saj je, ampak za isto, kar je tu bilo bi težko rekla, da je bilo sanjsko. drugim prepuščam, da ga resnično ocenijo.

9.)HVALA TI ZA TVOJ ČAS. IMAŠ MOGOČE ŠE KAJ ZA DODATI?:
ja na listu sem res, da študentka, kar je pravzaprav res ampak recimo, da sem okoliščine izkoristila, da najdem izgubljeno in dobim nazaj kar mi je bilo ukradeno. z drugimi besedami povedano so moji nameni malce drugačni  kot študij v idiličnem mestecu.  

SELL THE KIDS FOR FOOD

NAME/ALIAS: noesme
CONTACT: PM/ that will be great any time ;).
GENDER: female
AGE: fifteen,, almost sixteen(can´t wait)


OTHER CHARACTERS: none for now
Nazaj na vrh Go down
Poglej uporabnikov profil
ruby thomas
be not afraid to love me,
be not afraid to love me,
avatar

PRISPEVKI : 438
JOIN DATE : 01/06/2013

ObjavljaNaslov sporočila: Re: montgomery, avery reed   Pon Jul 01, 2013 8:50 pm
i wish i never looked, i wish i never touched, i wish that i could stop loving you so much
kat @ ptb
Nazaj na vrh Go down
Poglej uporabnikov profil
 
montgomery, avery reed
Nazaj na vrh 
Stran 1 od 1

Permissions in this forum:Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
clipperton island, :: fill the gap, :: clipperton island records,-
Pojdi na: