register log in
popis aktivnosti
čez teden se bo na našem forumu izvajal popis aktivnosti! trajal bo točno en teden in vsak, ki se ne bo javil v temi bo izključen iz svoje skupine, face claim in pa služba pa bosta izbrisana iz teme, zato da naredimo prostora za druge. seveda pa to ne pomeni, da se ne morete na novo prijaviti. 
Share | 
 

 hilton, brittany fiona

Go down 
AvtorSporočilo
brittany hilton
and the sky is clear, is clear of fear,
and the sky is clear, is clear of fear,
avatar

PRISPEVKI : 5
JOIN DATE : 30/06/2013

ObjavljaNaslov sporočila: hilton, brittany fiona   Tor Jul 02, 2013 8:03 pm


BRITTANY FIONA HILTON,


COME AS YOU ARE

TAKE YOUR TIME, HURRY UP, THE CHOICE IS YOURS,
DON'T BE LATE.
NAME & NICKNAMES: britt or britney is okay
BRITHDAY & AGE: 13th of July, 23

USERGROUP: anonymous
SEXUALITY: straight
OCCUPATION: professional fashion critic

PLAYBY: mila kunis, my darling


WE NEVER LOST CONTROL

PERSONALITY & HISTORY:
bilo je, kakor da bi me zopet začeli obletavati novinarji, katerih imam že poln kufer. ampak kaj naj naredim, tako pač je, če si ena izmed tistih oseb, ki jih slednji skoraj najbolj obožujejo in si zmeraj na njihovem spisku novih novic. in potem po nekaj ur posedaš na takšnih in drugačnih stolih, ter si misliš, kdaj bo tega končno konec. saj sploh ne vem, kako so me našli na tem tihem otočku, a kaj moram, izgleda da skrivnosti resnično ne ostanejo skrite za dolgo časa...

1.)KATERIH 5 BESED VAS NAJBOLJ OPISUJE:
nisem ravno prepričana in težko bi se osredotočila samo na pet. prvi dve, ki pa mi sedaj prideta na misel bi bili tiha in ambiciozna. nikoli nisem bila tip človeka, ki bi na veliko govoril, prej sem bila le skrita v ozadju in poslušala tiste, katere sem potem lahko na podlagi slišanega tudi ocenila in jim pripisala kopico lastnosti. in si tako na koncu uspela izbrati peščico tistih, ki so mi bili najbolj blizu. karakterno, seveda. ambicioznost pa imam lahko bi rekli že v krvi. nikoli se nisem zadovoljila z najslabšim, nikoli nisem bila zadovoljna z nečim povprečnim. zvitost bi bila tudi en izmed besed, ki bi me opisale, vsaj delno če ze ne v popolnoma. in vse skupaj je tako povezano v neko celoto, v kateri največ pridobim jaz. nekateri bi pravili da manipuliram, a to je tudi ena izmed lastnosti, za katero sama mislim, da jo za to kar sem tudi moram imeti. nihče ne ve, kdo sem v resnici. nihče ne ve, kateri obraz si bom nadela tisto minuto. nihče ne ve, ali igram, ali je to, kar govorim resnica. nihče ne ve, ali sem vredna zaupanja ali ne - pa mi vseeno se zmeraj večinoma zaupajo in za to potem seveda tudi plačajo. zmeraj gledam v svojo dobrobit in tega mi nihče ne more zameriti, sama pa to opravičujem s tem, da to počne vsak človek. le da si nekateri pred tem zatiskajo oči in si ne želijo verjeti. nisem pesimist, temveč realist, lahko sem direktna, lahko sem ošabna, lahko sem prijazna, lahko vas očaram. lahko sem vse, kar oseba, s katero govorim hoče, da sem.

2.)KATERA BARVA VAS NAJBOLJ OPIŠE IN ZAKAJ PRAV TA?:
hmmm, rdeča najverjetneje. s kakšnim pristnim odtenkom vijolične. in ne vem, verjetno mi je le vseč in ne pove ničesar o meni. a kaj ko si takšne in drugačne barve zmeraj izmenjavajo mesta na mojem spisku najljubših. tako bi verjetno, če bi prišli nekaj dni prej rekla, da je moja najljubša barva modra in me tako slednja najbolje opiše. tako da, kakšne izmed barv malce tezko zapustim, za kakšne pa rečem, da je to to. vprašajte koga drugega, nekoga, ki me pozna - mogoče vam bo on znal odgovoriti.

3.)BI POVEDALI ŠE KAJ O SEBI?:
nerada govoričim v prazno, in upam da ne zamerite mojim besedam. mi je bolj ali manj vseeno, kako jih vzamete in ali sem vas užalila. zmeraj povem bistvo, in potem je konec z mojimi besedami. težko se pogovarjam s tistimi, ki filozofirajo, pa čeprav imam sama filozofijo še kar rada - in dokler so razmišljanja med mano in sogovornikom skladna, se verjetno ne bom pritoževala, ko pa se bodo, potem me verjetno lahko vidite nevidno zavijati z očmi in se tako ali drugače izmuzniti ven iz njihove družbe. po poklicu sem kritik današnje mode, ki je včasih povsem neokusna in predvidevam, da ste zaradi mojega poklica tudi tukaj. no, kakor sem povedala ze več kot dvakrat, sem zmeraj brez dlake na jeziku in povem svoje. to pa je bilo tistim, ki so se strinjali z neokusnostjo današnjih oblačil, všeč. in če že lahko, zakaj pa ne bi spreminjala tistega nizkega okusa, ki ga dandanes imajo nekakteri od modnih kreatorjev. povsem odveč, če vprašate mene. kako sem postala to, kar sem? no, začela sem z anonimnim blogom, ki pa je postal prava uspešnica skozi čas, na njem sem kot trinajstletno dekle objavljala vse mogoče in vse, kar se je nabralo v meni skozi leta, kako zelo napačni so bili kakšni izmed kosov oblačil, kako zelo čudovit je bil ta in ta fant iz tega in drugega benda, kako zelo lep stil je imela ta in ta igralka in tako naprej. ne vem, kakšen nasvet bi podala tistim, ki si želijo stopiti v blogovske vode, da zagotovo je dobro ostati brez pravega imena in priimka ter pisati tisto, kar si dejansko mislite. ne vidim več smisla govoriti o tem, kakšna sem in kdo sem, tako da, naslednje vprašanje...?

4.)KAJ PA VAŠA DRUŽINA?:
se mi je kar zdelo, da bo tale intervju kmalu prišel na to temo. no, za začetek naj vam povem, da nimam nikakršne posebno težke in grozovite preteklosti, ki bi jo bila delila z vami. moja družina je nekaj povsem običajnega, nekaj, kar lahko najdete za stenami skoraj vsakega tretjega prebivalca tega otoka. moja mati je že od nekdaj rada kuhala, a je svoje delo opravljala v tajništvu lokalne osnovne šole. ne vem zakaj, ampak tako je pač naneslo in ne zgleda kot, da bi se ravno pritoževala nad vsem skupaj. obožuje otroke in to jo je tudi privedlo do tega, da nas je v naši družini odraslo štiri, z mano vred. sem najstarejša sestra, ki si je v preteklosti sobo delila z najmljašo sestrico in najmlajšo v družini, poleg mene in nje pa sta tukaj še dva brata, ki sta si na las podobna in nekateri upravičeno mislijo, da sta dvojčka. pa nista, če vam povem, da je eden starejši od mene in drugi mlajši od mene, vam bo to verjetno postalo jasno. a sta si se zmeraj izjemno podobna in tudi meni je včasih težko razlikovati med njima. toda, pravijo da se navadiš. jaz ju gledam ze triindvajset let, pa se še zmeraj nisem. nekaj mora biti narobe z mano! oče, ki ga nerada omenjam, je večino časa zdoma in lovi takšne in drugačne kriminalce, ki so stopili na naš otok. včasih si mislim, da je že popolnoma nor in besen na to, da jih ne more vseh kar postreliti. a ga razumem. resnično ga. tisti, ki so kdajkoli prišli na obisk in večerjo v našo hišo, nas poznajo kot izjemno direktno, a ljubečo družino. in rada jih imam. to pa bi bilo tudi vse, na kratko.

5.)VAS JE V ŽIVLJENJU ZAZNAMOVAL KAKŠEN POSEBEN DOGODEK?:
verjetno vzpon mojega bloga in nato slava, ki je nikoli nisem pričakovala. takrat sem se morala odseliti iz otoka, nekam v ameriko, mislim, da se je mesto imenovalo boston, in sem tam preždela zadnje nekaj let mojega življenja. a življenje v hrupnem in delavnem mestu ni bilo zame in ko sem to ugotovila, sem si želela zbežati nazaj, na otok, kjer sem bila doma in tam nadaljevati svoje delo. a ko sem se vrnila... je bilo vse drugače.

6.)POVEJTE MI O VAŠIH STRAHOVIH:
strahovih? teh nimam, vsaj ne takšnih, ki bi bili povsem očitni. ne maram in preziram žuželke, če so le-te v mojem stanovanju, in verjetno se bojim tudi tega, da bi se na kogarkoli navezala in bi mi potem slednji povzročil bolečino, ki je nikoli ne želim občutiti. to bi bilo na kratko, kajti resnično nisem prepričana, če je tukaj karkoli drugega. od nekdaj sem veljala za neustrašno, tako da....

7.)MOGOČE ŠE BESEDA ALI DVE O VAŠEM POKLICU?:
o tem govorim že celotni intervju in mislim, da tukaj ni kaj več za dodati...?

8.)KAJ MENITE O OTOKU CLIPPERTON?:
kot majhna deklica sem oboževala njegovo mirnost, milino in povsem brezhrupnost. bil je zatočišče, ne samo zame, pač pa tudi za tiste okoli mene. vsi smo bili predani temu, kar smo imeli in bilo je naravnost čudovito. ko sem zapustila otok, je bil še zmeraj tak, kot se ga spomnim - neomadeževan, čist, prostoren in tih. in potem sem prišla nazaj z upanjem, da se bom izognila hrupnim ulicam, hrupni glasbi in neumnim ljudem - a kaj me je pričakalo? prav to, čemur sem se zelela izogniti. želim si, da se to, kar se je zgodilo mojemu domačemu otoku nikoli ne bi zgodilo. in zaradi tega sem to, kar sem.

9.)HVALA VAM ZA VAŠ ČAS. IMATE MOGOČE ŠE KAJ ZA DODATI?:
težko bi dodala karkoli več kot to, da sem vesela, da je končno konec. pravkar se mi vzeli petinstirideset minut mojega življenja. lahko ste srečni, da sem vam ga podarila.SELL THE KIDS FOR FOOD

NAME/ALIAS: millenia
CONTACT: pm or skype or msn
GENDER: as far as i remember, i'm a chick
AGE: im not 13+... lol jk, 21

OTHER CHARACTERS: none, and it'll probably stay like that for some time


Nazadnje urejal/a brittany hilton Tor Jul 02, 2013 8:13 pm; skupaj popravljeno 1 krat
Nazaj na vrh Go down
Poglej uporabnikov profil
ruby thomas
be not afraid to love me,
be not afraid to love me,
avatar

PRISPEVKI : 438
JOIN DATE : 01/06/2013

ObjavljaNaslov sporočila: Re: hilton, brittany fiona   Tor Jul 02, 2013 8:05 pm
i wish i never looked, i wish i never touched, i wish that i could stop loving you so much
kat @ ptb
Nazaj na vrh Go down
Poglej uporabnikov profil
 
hilton, brittany fiona
Nazaj na vrh 
Stran 1 od 1

Permissions in this forum:Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
clipperton island, :: fill the gap, :: clipperton island records,-
Pojdi na: