register log in
popis aktivnosti
čez teden se bo na našem forumu izvajal popis aktivnosti! trajal bo točno en teden in vsak, ki se ne bo javil v temi bo izključen iz svoje skupine, face claim in pa služba pa bosta izbrisana iz teme, zato da naredimo prostora za druge. seveda pa to ne pomeni, da se ne morete na novo prijaviti. 
Share | 
 

 wood, belle sofia

Go down 
AvtorSporočilo
belle wood
tourist,
tourist,
avatar

PRISPEVKI : 2
JOIN DATE : 30/06/2013
AGE : 27

ObjavljaNaslov sporočila: wood, belle sofia   Sre Jul 03, 2013 10:01 pm


BELLE SOFIA WOOD


COME AS YOU ARE

TAKE YOUR TIME, HURRY UP, THE CHOICE IS YOURS,
DON'T BE LATE.
NAME & NICKNAMES: well, am i the only one without them?
BRITHDAY & AGE: 19. january; 22

USERGROUP: tourist
SEXUALITY: heterosexual
OCCUPATION: fitness trainer

PLAYBY: kristen bell


WE NEVER LOST CONTROL


PERSONALITY & HISTORY:

OKAY. THIS IS HOW IT'S GONNA GO. YOU'RE GOING TO POST SOME KICKASS PARAGRAPHS ABOUT YOUR CHARACTERS PERSONALITY & HISTORY HERE AND LIKE, MAKE IT SNAZZY, K?

1.)KATERIH 5 BESED TE NAJBOLJ OPISUJE:
zakaj ste mi zastavili tako težko vprašanje? oh joj. sama sebe že tako opisujem s težka, kaj šele to, da se opišem s petimi besedami. vendar bi lahko rekli, da imam smisel za humor.. [našteva na prste] nekateri pravijo, da znam biti še malce preveč energična. in seveda, se ne čudim, če cele dneve preživim v fitnesu. sicer sem tudi osebna trenerka in sem bila trenerka.. uf, mnogim osebam, med katerimi so tudi tiste bolj slavne. in moram povedati, da sem na svoje delo precej ponosna. in ko smo že pri delu, naj povem, da sem tisti tip osebe, ki je zelo delaven. zato sem tudi ambiciozna in že delam na tem, da bom odprla svoj fitnes, ki bo v moji, torej zasebni lasti. kot zadnjo besedo pa bom rekla.. zapletena! kot vidite, sem težko izbirala besede, zato naj bo zadnja kar ta. ker se seznam z besedami ne bi nikoli končal.

2.)KATERA BARVA TE NAJBOLJ OPIŠE IN ZAKAJ PRAV TA?:
počutim se kot otrok. [smeh] namreč ti včasih rečejo, no za primer bom vzela dekleta: da so roza barve. kako neumno je to?! no, morda sem zvenela malo preveč zlobno. oh, saj res, katera barva me najbolj opiše? zelena. res tista živih barv, saj se mi zdi v nekem pomenu energična, rahlo zapletena, saj iz nje ne dobimo nekega odgovora. kaj pa vem. kar zelena bo, ja. in če se spet vrnemo k otrokom, se zdaj bolj počutim kot deček, saj ti rečejo, da so zeleni. [smeh]

3.)BI POVEDAL ŠE KAJ O SEBI?:
moram na tole vprašanje obvezno odgovoriti? kot ste že opazili, imam ob vsakem vprašanju najprej neke izpade in ne vmesne komentarje. ah, še nekaj! pri petih besedah bi lahko dodala še to, da sem tipični primer še kako tečne osebe. in še nekaj - zgovorna sem. včasih moja družba ob meni ne pride do besede, nekateri ljudje, ki trenirajo pri meni pa se čudijo, zakaj mi še ni zmanjkalo glasa. sem res tako glasna?

4.)KAJ PA TVOJA DRUŽINA?:
vsi smo američani. to so najbolj podrobni podatki o moji družini. namreč se mi zdi, da nismo preveč zanimivi. seveda sem jaz najbolj uspešna, najlepša in najboljša + glavna, tu nimamo kaj reči. [smeh] ne, v glavnem, moja družina je precej majhna - imam brata in sestro, ter seveda očeta in mamo. brat je za dve leti mlajši, sestra za tri leta starejša. brat (jackson) trenutno študira v londonu, sestra (darla) pa ima enega otroka in živi s fantom v španiji. kje za vraga je našla to državo, se sprašujem še sama. mama (emma) je v ameriki zaposlena kot psihologinja, oče (max) pa se od nekdaj ukvarja z njegovimi pacientki - zdravnik je. zato moram povedati, da gre družini precej dobro in o njej res nimam pripomb.

5.)TE JE V ŽIVLJENJU ZAZNAMOVAL KAKŠEN POSEBEN DOGODEK?:
prav gotovo trenutek, ko sem izvedela, da v ameriki ne bom dobila službe - bila sem izšolana za zdravnico, torej bi to sedaj lahko bila, vendar so bila vsa mesta zasedena, z denarjem pa niti nisem bila tako visoko, da bi si to privoščila. preko spleta sem iskala podobne službe, če že ne te, da bi bila zdravnica. in seveda sem našla spletno stran, ki je opisovala poklice v smeri zdravstva, pri zdravniku pa se je nahajal dolg seznam, kaj vse lahko opravljaš, če imaš ta poklic. ko sem zagledala trener v fitnesu, sem se takoj zaljubila v ta poklic, stvari pospravila v kovčke in vse poti so me popeljale na otok clipperton, ki naj bi bil precej urejen, v fitnesu pa naj bi iskali neke trenerje, delavce, karkoli že. in tako se je veliko stvari v mojem življenju spremenilo.

6.)POVEJ MI O TVOJIH STRAHOVIH:
bolezen. to je moj strah. če bi bolezen doletela mene, katerokoli ljubljeno osebo, kot so na primer starši, bi bila tako potrta, da bi prav gotovo vse pustila in se vrnila v ameriko, kjer bi na kavču v kakšnem zatohlem stanovanju sedela in se smilila sama sebi. obupno je, ko te je tako strah, da dobiš kakšno hudo bolezen, morda celo neozdravljivo. nepopisno je, kako se tega bojim. zato skrbim, da zdravo živim - veliko se ukvarjam s športom, kar mi že omogoča moja služba, potem pa sta tukaj še zdrava prehrana in dobra družba, ki mi prinaša srečo. tudi družba je pomembna, ni vse odvisno od hrane, pijače in tega, koliko se giblješ.

7.)MOGOČE ŠE BESEDA ALI DVE O TVOJEM POKLICU/IZBIRI ŠTUDIJA?:
mislite poklic, kajne? kot sem že prej povedala, sem izšolana za zdravnico, doktorico - kakorkoli bi me že poklicali. vendar na žalost službe nisem našla, za druge države in kraje pa nisem imela interesa, namreč bi se morala naučiti drugega jezika in še nekako bi mi bilo težko. vendar sem kasneje naška poklic: trener v fitnesu. bila sem tako presrečna, da sem se še tisti teden preselila. in zakaj sem izbrala ta otok? menda so tukaj iskali delavca, še bolje pa je bilo, da je to čudovit kraj, v bistvu otok. ni mi žal, da sem se sem preselila. sedaj se tukaj počutim kot doma. uživam v poklicu, ki je ob enem zelo dober za zdravje, saj se veliko gibam, plača je dobra, da se lahko odlično preživljam in si kaj večjega privoščim. potem je tukaj še to, da se zaradi službe bolj ukvarjam s športom in živim zdravo. sploh pa je zabavno spoznavati nove ljudi, kdo ve, morda bo celo kakšen nov prijatelj prišel na dan. čas prinese marsikaj, trud pa tudi.

8.)KAJ MENIŠ O OTOKU CLIPPERTON?:
otok je sedaj postal moj drugi dom, če ga ne bi kar raje premestila na prvo mesto. res tukaj uživam, toliko sproščujočih točk je, fitnes je že po samem izgledu odličen. ljudje so prijazni, prijetni, potem so tukaj vse te pisane hiše, deli otoka, ki so precej porastli z gozdom in skrivajo marsikaj čudovitega. vsak lahko sanja kaj takega. nekakšno majhno mestece na velikem otoku. ni mi žal, da sem tukaj. prav uživam. nekatere stvari, ki jhi vidim tukaj, v ameriki nikoli ne bi.

9.)HVALA TI ZA TVOJ ČAS. IMAŠ MOGOČE ŠE KAJ ZA DODATI?:
oh, bilo mi je v veselje! tako vesela sem, da sem lahko veliko govorila. [smeh] menim, da sem se dovolj opisala, ali pa naj povem še samo to, da imajo na otoku tisti pravi prebivalci nekakšen naglas, če se ne motim in se sama navajam, da bom enaka njim. namreč hočem, da me obravnavajo kar za prebivalko otoka. kaj pa vem. to je to.SELL THE KIDS FOR FOOD

NAME/ALIAS: carol
CONTACT: pm it is
GENDER: female
AGE: 14


OTHER CHARACTERS: james :3
Nazaj na vrh Go down
Poglej uporabnikov profil
james devereaux
i'm a dreamer,
i'm a dreamer,
avatar

PRISPEVKI : 262
JOIN DATE : 04/06/2013
AGE : 27

ObjavljaNaslov sporočila: Re: wood, belle sofia   Sre Jul 03, 2013 11:43 pm

    yesterday is history, tomorrow's a mystery, i can see you lookin' back at me, keep your eyes on me, baby, keep your eyes on me.
Nazaj na vrh Go down
Poglej uporabnikov profil
 
wood, belle sofia
Nazaj na vrh 
Stran 1 od 1

Permissions in this forum:Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
clipperton island, :: fill the gap, :: clipperton island records,-
Pojdi na: