register log in
popis aktivnosti
čez teden se bo na našem forumu izvajal popis aktivnosti! trajal bo točno en teden in vsak, ki se ne bo javil v temi bo izključen iz svoje skupine, face claim in pa služba pa bosta izbrisana iz teme, zato da naredimo prostora za druge. seveda pa to ne pomeni, da se ne morete na novo prijaviti. 
Share | 
 

 the rules!

Go down 
AvtorSporočilo
derek stevenson
does it kill, does it burn?,
does it kill, does it burn?,
avatar

PRISPEVKI : 719
JOIN DATE : 01/12/2011

ObjavljaNaslov sporočila: the rules!   Ned Jun 02, 2013 12:21 pm

the rules,

out of character
registracija in vpis


  01. ob registraciji se prijavite z imenom in priimkom vašega bodočega lika - razna prirejena imena bodo tolerirana le, če imate namen udeležbe v temi kjer vam administratorji nudijo pomoč z liki.
  02.preden se za lik odločite, preglejte seznam face claimov, imen in tako naprej. naj bo vaš lik izviren, naj se očitne značilnosti ne ponavljajo preveč in naj vas nič ne preseneti.
  03.preden je vaš opis sprejet, ne morete pisati nikjer.
  04. število likov, ki jih ima lahko en uporabnik, ni omejeno, vendar vas opozarjamo da bodo neaktivni liki hitro počiščeni z foruma. raje se odločite za manjše število aktivnejših likov.

odnos do foruma


  01. najbolj splošno pravilo je najbrž spoštovanje, ki ga zahtevamo od vas. ne le do staffa, temveč do čisto vsakega uporabnika foruma. nestrpnosti, neprimerno obnašanje, kakršnikoli izpadi - takšno obnašanje se pač ne bo toleriralo.
  02. oglaševanje ne spada nikamor drugam kot v temo ali podforum namenjen temu.
  03. aktivnosti uporabnikov ne bomo jemali tako zlahka, kajti forum z kupom neaktivnih uporabnikov ni nič bolj koristen od tistega brez uporabnikov sploh. če boste odsotni dlje časa, to sporočite v temi namenjeni odsotnostim. simple as that. dovolj je le par besedic.

avtorske pravice


  01. kar se tiče grafičnega in pisnega dela, je vse last foruma in njegovih uporabnikov, razen če je navedeno drugače. kopiranje je prepovedano in držite se tega, kajti online kraja ni obravnavana nič manj resno od tiste v 'resničnem' življenju.
  02. vaš avatar naj bo velikosti 150x200 ali pa vam ga bo forum avtomatično priredil po tej velikosti - to ne bo videti prav nič simpatično.
  03.podpisi niso prepovedani, naj pa ne bodo preveliki ali preveč moteči za delovanje foruma/uporabnike.

in character
pisanje


  01. prvo kot prvo, 'one-linerji' tukaj niso zaželjeni. začetniki so dobrodošli, toda še tako neroden učenec zna iz sebe spraviti kaj več kot par povedi, kajne? približna dolžina 100 besed je minimum, svojim sogovorcem pa nikar ne vračajte le toliko, če se oni za vas potrudijo z več kot 100 besedami.
  02. ni prepovedano, a vendar preveč podrobno opisovanje seksualnih in na sploh neprimernih prizorov prav tako ni zaželjeno, kajti večina uporabnikov, ali vsaj del njih, še nima 18 let. torej, bodimo strpni.
  03. kontrolo imate tudi v realnem življenju le nad sabo, torej se tega držite. ne opisujte dejanja, misli sogovorcev. opisujte le tisto, kar vaš lik vidi in čuti.
  04. kot ponavadi, pišemo v (slovenščini) tretji osebi ednine, držimo se slovničnih pravil, vidno označimo misli in premi govor lika. prosimo da post vsaj enkrat pregledate preden ga objavite, kajti to zna polepšati življenje tako vašemu dopisniku kot nam. ne bomo tekali za vami in vam popravljali napakic v vašem maternem jeziku.

credits
written by ruby of picture to burn
I heard she keep her promises and never turn on you
I heard she ain't gone cheat and she gon never make no move
I heard she be there anytime you need 'er, she come through,
Nazaj na vrh Go down
Poglej uporabnikov profil http://clippertonisland.slovenianforum.com
 
the rules!
Nazaj na vrh 
Stran 1 od 1

Permissions in this forum:Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
clipperton island, :: welcome to clipperton, :: rules and co,-
Pojdi na: