register log in
popis aktivnosti
čez teden se bo na našem forumu izvajal popis aktivnosti! trajal bo točno en teden in vsak, ki se ne bo javil v temi bo izključen iz svoje skupine, face claim in pa služba pa bosta izbrisana iz teme, zato da naredimo prostora za druge. seveda pa to ne pomeni, da se ne morete na novo prijaviti. 
Share | 
 

 clarke, kirsten demetria

Go down 
AvtorSporočilo
kirsten demetria clarkePRISPEVKI : 1
JOIN DATE : 06/07/2013

ObjavljaNaslov sporočila: clarke, kirsten demetria   Ned Jul 07, 2013 4:52 pm

- -
KIRSTEN DEMETRIA CLARKE,


COME AS YOU ARE

TAKE YOUR TIME, HURRY UP, THE CHOICE IS YOURS,
DON'T BE LATE.
NAME & NICKNAMES: kir, demi, clarke
BRITHDAY & AGE: 23, november 15th.

USERGROUP:local
SEXUALITY: straight
OCCUPATION: football coach

PLAYBY: emily vancamp


WE NEVER LOST CONTROL


PERSONALITY & HISTORY:

1.)KATERIH 5 BESED TE NAJBOLJ OPISUJE:
Včasih se sama sebi zdim preglasna, včasih gredo moje lastne besede skozi moja ušesa, a tega nikoli nisem imela za svojo slabo lasntnost, čeprav mogoče je. A prav ta glasnost mi omogoča popolno predanost svojemu delu. Da, tudi predana sem. Predana svojim ciljem in svojim načelom. Ker svoje mnenje povem jasno in glasno, mi ljudje mnogokrat nadanejo pridevnik prepirljiva. Koliko jih je? 3? Še dva? Ah, hmm...Odločna? Da, to bo držalo. Čeprav svojega službenega in zasebnega življenja ne mešam, včasih sama opažam sledi naštetih lastnosti, ki so popolno nasprotje tistih, kakršna sem izven svojega dela. Sem živahna, nepredvidljiva, čeprav pri sebi skujem načrt do zadnje potanskoti. Sami boste presodili, katero stran mene imate rajši.


2.)KATERA BARVA TE NAJBOLJ OPIŠE IN ZAKAJ PRAV TA?:
Neonske barve. Zagotovo. Zakaj? Iz mene kipi energije in zabave, in zdi se mi da ravno te barve predstavljajo to. So zabavne, živahne, a vseeno odločne. Ne moreš jih ravno obleči, kamor se ti zahoče, kajne? Oh, to je bilo slišati nekam plehko. Vseeno, mislim, da rjave, ki je namreč moja najljubša, ne morem izbrati, je moje popolno nasprotje, umirjena in tiha. Da, neon, to sem jaz.

3.)BI POVEDAL ŠE KAJ O SEBI?:
Niti ne. Oh, prekleto, moram? Je to res nujno? Kaj sploh počnem tu? Ups, spet sem nekam preveč zgovorna. Naj vam bo. Vse zveni tako preprosto in zabavno, a no, ni bilo vedno. Čeprav, nisem ravno lomazila skozi trnje. No, na moj 19 rojstni dan, sem pristala v ameriki. Če bi sama izbrala, nikoli nebi živela tu. Vse je preveč tako, no, umazano in življenje se šele začne ko je ura deset zvečer. Letalo je letelo proti grenlandiji, a nekaj manj kot uro pred pristankom je zaradi turbolenc moralo zasilno pristati  ameriki. In tako sem naposled pristala na Clippertonu. A tok življenja me je potegnil vase, in sedaj sem tu. A težava, ki se je časih zdela malenkost postaja z vsakim dnem večja. Potrebujem zeleno karto. Nekaj več kot leto nazaj, sem se skoraj poročila z moškim, katerega sem komaj poznala. A moje bivanje tu se izteka, razen če se pojavi princ na belem konju, s katerim bom srečno poročena.


4.)KAJ PA TVOJA DRUŽINA?:
moje otroštvo je bilo lepo. čez to se nikoli ne morem pritoževati. čeprav je bil ravno oče razlog, da sem se odločila odpotovati, ga sedaj nadvse pogrešam. oh mama pa, saj veste, je pa le mama. kadar se pogovarjava po skypu sem deležna le pripomb, da sem le enkrat na leto doma, da bi se lahko zaposlila v poklicu, ki ni namenjen moškim, a vem kako me ima rada.

5.)TE JE V ŽIVLJENJU ZAZNAMOVAL KAKŠEN POSEBEN DOGODEK?:
gotovo to, da sem pristala v clippertonu. a o tem sem že povedala, ni mi treba ponavljati, kajne?

6.)POVEJ MI O TVOJIH STRAHOVIH:
najbolj me je strah, da bom morala oditi, čepra to gotovo ni odgovor, ki ste ga pričakovali. bojim se tega, da nebo nikoli eč kot je bilo. navadila sem se tega, takega življenja, vsaj enkrat na teden se slišim z družino, in kadar sem doma, se preveč posladkano pogovarjam z ljudmi, ki so mi bili nekoč najdražji.

7.)MOGOČE ŠE BESEDA ALI DVE O TVOJEM POKLICU/IZBIRI ŠTUDIJA?:
huh, to pa je nekam nenavadno. po treh uspešnih letih študija medicine, sem vse skupa vrgla v vodo. vse je bila le želja -če ne ukaz- moje mame. bila sem dovolj pametna, da sem z lahkoto prišla na faks a to ni bila moja želja. gotovo bom s tem delom, ki ga naravnost obožujem, prišla dlje, kot pa z rezanjem udov. mislim, saj vsak dan preživim v družbi več kot 30 moških.

8.)KAJ MENIŠ O OTOKU CLIPPERTON?:
všeč mi je. ni ravno kraj kjer bi si ustvarila družino, a je zanimiv in svoboden kraj.

9.)HVALA TI ZA TVOJ ČAS. IMAŠ MOGOČE ŠE KAJ ZA DODATI?:
ni problema. upam, da se še vidimo, a prosim pridi brez vprašanj. dijo'.
SELL THE KIDS FOR FOOD

NAME/ALIAS: angry tomato
CONTACT: pm will be just fine. you can ask for fb too ;)
GENDER: lady with an attitude
AGE: fifteen


OTHER CHARACTERS: nope.
Nazaj na vrh Go down
Poglej uporabnikov profil
ruby thomas
be not afraid to love me,
be not afraid to love me,
avatar

PRISPEVKI : 438
JOIN DATE : 01/06/2013

ObjavljaNaslov sporočila: Re: clarke, kirsten demetria   Ned Jul 07, 2013 6:25 pmne pozabi še claimov :)i wish i never looked, i wish i never touched, i wish that i could stop loving you so much
kat @ ptb
Nazaj na vrh Go down
Poglej uporabnikov profil
 
clarke, kirsten demetria
Nazaj na vrh 
Stran 1 od 1

Permissions in this forum:Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
clipperton island, :: fill the gap, :: clipperton island records,-
Pojdi na: