register log in
popis aktivnosti
čez teden se bo na našem forumu izvajal popis aktivnosti! trajal bo točno en teden in vsak, ki se ne bo javil v temi bo izključen iz svoje skupine, face claim in pa služba pa bosta izbrisana iz teme, zato da naredimo prostora za druge. seveda pa to ne pomeni, da se ne morete na novo prijaviti. 
Share | 
 

 bowling

Go down 
AvtorSporočilo
james devereaux
i'm a dreamer,
i'm a dreamer,
avatar

PRISPEVKI : 262
JOIN DATE : 04/06/2013
AGE : 27

ObjavljaNaslov sporočila: bowling   Pet Jun 21, 2013 10:27 am

Nazaj na vrh Go down
Poglej uporabnikov profil
kara moore

avatar

PRISPEVKI : 15
JOIN DATE : 05/07/2013

ObjavljaNaslov sporočila: Re: bowling   Sre Jul 10, 2013 10:15 am

tag; james

tisti nadležni, ušesa parajoči zvok budilke se je razlegel po karaini študentski sobi in njene veke so se zaspano odprle. nedelja, edini dan, ko bi lahko spala do večera, ona pa je že ob osmih na nogah. zmajala je z glavo sama nad seboj in opazovala svoj odsev v ogledalu, medtem ko si je umivala zobe. nujno moram k frizerju, je pomislila ob pogleda na razmršene lase, njena krtača se ne bi mogla bolj strinjati. obupano je ugotovila, da je umivanje las edina rešitev in kolikor se da hitro, je odvrgla preveliko majico v kateri je spala na tla in stopila pod tuš. zakaj se trudim zanj? ji je šinilo skozi glavo, ko se je spomnila julitette, o kateri ji je james tolikokrat pravil. nikoli ne bo mogla tekmovati z njo, sploh pa ji je pogled v očeh njenega prijatelja povedal dovolj. kaj bi dala, da bi bila na njenem mestu! hladno vodo je kara ujela v dlani in si osvežila obraz, ko je začutila solze v kotičkih očes. zdaj zares ni bil pravi trenutek, ko pa je v bitki časov. neštetokrat prej je jamesu očitala, zakaj zamuja, sebe je pogosto postavila kot primer točnosti in ni si mogla privoščiti, da bi v klub prispela prepozno. šale na njen račun se ne bi nikoli nehale.

z vklopljenim sušilcem za lase v eni in ekstremno ozkimi hlačami v drugi roki je kara napol gola metala obleke iz svoje omare in iskala primerno majico. urni kazalec na steni se je nevarno približeval veliki številki devet in vsakič, ko je preskočil se je kari srce za trenutek ustavilo. še vedno rahlo vlažne lase je kara spela v visok čop, kup neuporabnih stvari- pokvarjene šminke, zlomljena sončna očala in zbirke starih računov- pa je stresla iz ena torbice v drugo. že zdavnaj je obupala nad urejanjem le teh, nikoli si ni zapomnila kam kaj sodi- nadvse krasna lastnost za študenta medicine. kara je obula svoje priljubljene salonarje s platformo, v katerih so njena stopala trpela kot nora, njene noga pa bile videti enako noro dobro. zdaj je konstanti pritisk stenske ure zamenjala ročna, sicer tišja, vendar vedno pred očmi in kara se je, rdeča v obraz, spotikala po pločnikih clippertona in obupana iskala taksi. prazne ulice so glasno kričale kako zgodnja je in kako neumna, da ni še vedno v topli postelji, vendar pa je imela jamesa rada in, če drugače pač ne gre, bo zanj žrtvovala spanec. glas razuma ji je govoril, da on zanjo tega ne bi storil, že prevečkrat je preklical njuno srečanja brez tehtnega razloga, vendar je morala verjeti vanj, sicer bi ga kot prijatelja že zdavnaj izgubila.

ko je končno ugledala podeželski klub v katerem sta bila dogovorjena je ura svečano odbila devet in na karinih ustih se je zarisal nasmeh. uspelo ji je. dovolila je, da so se  avtomatska vrata odprla, preden je s hitrimi koraki vstopila. prevzela je čevlje za bowling, ne da bi fantu pri pultu, ki je obupno poskušal dobiti njeno številko namenila trenutek pozornosti in že je izginila proti zadnji stezi, kjer je bila dogovorjena z jamesom. to je bila tako rekoč njuna steza, prekrstila sta jo. ob spominu na trenutke, ko sta bila skupaj se je kari na obrazu zarisal blažen nasmešek, ki pa je hipoma zamrl, ko se je ozrla okoli sebe in ugotovila, da je sama. seveda, kaj pa sem pričakovala? da mu bo zame dovolj mar, da bo prispel točno? ugriznila se je v notranjo stran lica, da bi zadušila besen krik in se obupana sesedla na stol poleg sebe. uro je snela z zapestja in jo postavila pred sebe ter začela odštevati, kako dolgo ga bo čakala tokrat.

Nazaj na vrh Go down
Poglej uporabnikov profil
 
bowling
Nazaj na vrh 
Stran 1 od 1

Permissions in this forum:Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
clipperton island, :: wish that my lips could build a castle, :: country club,-
Pojdi na: