register log in
popis aktivnosti
čez teden se bo na našem forumu izvajal popis aktivnosti! trajal bo točno en teden in vsak, ki se ne bo javil v temi bo izključen iz svoje skupine, face claim in pa služba pa bosta izbrisana iz teme, zato da naredimo prostora za druge. seveda pa to ne pomeni, da se ne morete na novo prijaviti. 
Share | 
 

 bar

Go down 
AvtorSporočilo
ruby thomas
be not afraid to love me,
be not afraid to love me,
avatar

PRISPEVKI : 438
JOIN DATE : 01/06/2013

ObjavljaNaslov sporočila: bar   Pet Jun 21, 2013 11:30 am

Nazaj na vrh Go down
Poglej uporabnikov profil
ruby thomas
be not afraid to love me,
be not afraid to love me,
avatar

PRISPEVKI : 438
JOIN DATE : 01/06/2013

ObjavljaNaslov sporočila: Re: bar   Sob Jun 29, 2013 7:29 pm


feeling like a solider,
že od začetka svoje izmene se je ruby samo sprehajala iz enega konca pulta do drugega, saj so te novi študenti kar prihajali in prihajali. "kaj jih res ne misli še biti konec?" je pomislila že vsaj dvajsetič v zadnji minuti. da ne bo pomote, navdušena je bila nad vsemi ljudmi, ki so na novo prišli, vendar so ji občasno res znali pobrati živce; smetili so povsod, alkohola ni bilo nikoli dovolj za njih, v miru se človek sploh več ni mogel naspati in vse stvari, ki jih lahko pričakujete če živite na otoku, kjer so tudi študenti. ravno je natočila dva nova kozarca tekile, ko so je zaslišalo vpitje in navijanje. "pa ne spet" je zavzdihnila svojemu sodelavcu in samo opazovala varnostnike in nekaj mulcev, ki so se spet zapletli v pretep. samo zmajala je z glavo, si popravila lase in se odpravila na svojo zasluženo pavzo. ko je končno prišla na svež zrak pred klubom se je samo sesedla na klopco, si prižgala cigareto in v glavi ponavljala da rabi denar in ne sme pustiti službe. ravno sredi misli je zagledala cassie, se nasmehnila, vstala in se odpravila do nje, medtem pa že pohodila ogorek cigarete. "cassie! dolgo se že nisva videli" se je nasmehnila in jo objela "kako si?" ogledala si jo je, ni bila videti ravno najbolj srečna.

tag: cassie | outfit: here | words: 235 | notes: really sorry about this shit!
robb starki wish i never looked, i wish i never touched, i wish that i could stop loving you so much
kat @ ptb


Nazadnje urejal/a ruby thomas Pon Jul 01, 2013 8:26 pm; skupaj popravljeno 1 krat
Nazaj na vrh Go down
Poglej uporabnikov profil
cassie crystal
we run things, things don’t run we,
we run things, things don’t run we,
avatar

PRISPEVKI : 27
JOIN DATE : 28/06/2013

ObjavljaNaslov sporočila: Re: bar   Pon Jul 01, 2013 7:26 pmruby thomas

WORD COUNT; 450

WEARING; THIS
Sry ker je koda bedna sam sm sama neki čarala in sry ks tok čakala

Bil je eden tistih redkih dni, ko Cassie niso skoraj ubili v službi in to dobesedno ali pa da je ni pobralo od dolgčasa. A žal ji je bilo, da to ni bil eden tistih dni, namreč gledala je po kartotekah nerazrešenih umorov na teh otokih. Našla je neko zelo zanimivo karoteko. Umrl je neki Jake, našli so orožje ampak niso raziskovali naprej. Šerif Derek je vodil preiskavo in vse skupaj in iz neznanih razlogov to tudi končal. Če je prav prebrala je pisalo, da je bil samomor ali nekaj podobnega ali pa da je morilec že odšel iz otoka. Primer jo je
nenadoma začel zanimati. Derek je bil profesionalec, bil je sposoben in boljši kot to. Zakaj niso preverili prstnih odtisov in podobnih stvari? Vse skupaj ji ni šlo v glavo? Ni ji dalo miru in cel dan se je ubadala s tem sranjem dokler ni prišla do skoraj nemogoče in šokantnega sklepa. Toda to ni bilo mogoče! Čas se je ujemal in po komentarjih drugih policistov, ki so trdili, da je Jake spolno zlorabil njeno prijateljico, je bilo čisto verjetno. A vseeno nemogoče. Je bila Ruby zmožna umora? »Sranje,« je zavpila in pograbila kartoteko in vse druge papirje in izrezke iz časopisov ter se podala v avto. Ruby je poznala že od vedno. Hodili sta v isto šolo, družili sta se in bili prijateljici. Želela je slišati, da to ni res in da se ji samo mede. Pognala je srebrn avtomobil in odšla proti baru v katerem je delala Ruby. Vedela je, da bo imela kmalu konec izmene in odločila se je, da bo naročila kar vodko in se pomirila. Bežno se je zavedala, da se je močno tresla in da je imela čuden občutek v trebuhu. Saj ni mogla ovaditi prijateljice ne glede na svojo službo! Saj jo je tip za Božjo voljo posilil! –če se seveda ni motila.
V šetnajstih minutah je zaradi prehitre vožnje prispela do bara.  Kot si je vse skupaj medlo zamislila, je naročila vodko in natakr ji jo je kmalu prinesel. Dobro je vedela, da bo Ruby kmalu končala in da jo bo zagledala in se ji pridružila. In na njeno razočaranje se ni mo tila, redkokdaj se je. A ni vedela kaj naj reče in kako naj začne.
Postavno dekle katera je bila sedaj čisto drugačna v Cassiinih očeh se je sprehodila po nekaj minutah do nje in jo objela. Cassie se je še vedno rahlo tresla in Ruby je to vse skupaj takoj opazila. Pogoltnila je slino: »Hej, prišla sem, da razčistiva par zadevic. Da mi potrdiš, da se motim.« Iz torbice je pograbila vse kar je s seboj prinesla, liste, papirje, slike, dokaze in kartoteko in jih potisnila naprej.
Nazaj na vrh Go down
Poglej uporabnikov profil
ruby thomas
be not afraid to love me,
be not afraid to love me,
avatar

PRISPEVKI : 438
JOIN DATE : 01/06/2013

ObjavljaNaslov sporočila: Re: bar   Pon Jul 01, 2013 8:26 pm


feeling like a solider,
že na prvi pogled se cassie ni zdela ravno pri sebi, rahlo se je tresla in videti je bila, kot da je ravnokar videla duha. ruby se je vsedela zraven znanega dekleta in jo naprej opazovala. le kaj bi lahko bilo narobe? pa saj cassie nikoli ni bila taka, vsaj blizu ruby ne. ko je cassie spregovorila jo je ruby samo čudno pogledala, le o čem bi lahko govorila? ruby je odgovor dobila še prekmalu, ko je pred sabo zagledala papirje, dokumente in nazadnje še kartoteko primera, ki so ga vodili o jamesovi smrti. globoko je pogoltnila in se zagledala v naslovnico kartoteke. kaj bi cassie rada razčistila? saj je bil primer že zaprt, mar ni bil? pogled je usmerila nazaj h cassie, a ni mogla reči niti besede. usta je imela suha, kot da že par dni ni pila ničesar, zato si je pri sodelavcu naročila kozarec vodke, ki ga je izpraznila skoraj na eks. ko je končno spet lahko govorila je nastopil problem, kaj sploh reči? vse je bilo zapisano v kartoteki ne? "cassie.. zakaj imam pred sabo kartoteko o jamesovi smrti?" zadovoljna je bila s sabo, dobila bo odgovor, ne da bi cassie dala karkoli, da bi mislila drugače kot piše v papirjih. pa vendarle so ji po glavi še vedno rojile misli, zakaj bi cassie nenadoma primer tako zanimal? derek je reke, da se stvar ne bo razvedela, da je poskrbel za vse. živčno se je igrala z robom svoje majice in vso svojo pozornost usmerila nazaj h cassie. mar je sploh hotela slišati odgovor?

tag: cassie | outfit: here | words: 269 | notes: the kode is just fine! a little messed up there in the corner, but otherwise it's good. in oprosti ker je tako kratko, ampak res mi več ni šlo napisati :s
robb starki wish i never looked, i wish i never touched, i wish that i could stop loving you so much
kat @ ptb
Nazaj na vrh Go down
Poglej uporabnikov profil
cassie crystal
we run things, things don’t run we,
we run things, things don’t run we,
avatar

PRISPEVKI : 27
JOIN DATE : 28/06/2013

ObjavljaNaslov sporočila: Re: bar   Čet Jul 04, 2013 7:14 pmZakaj ima pred seboj kartoteko Jamesovega umora? No, Cassie je morala nadaljevati kar je želela čeprav je vedela, da bo nekako obžalovala vse. Stresla je z glavo, da bi se znebila občutka krivde, ki ne bi smel biti tam. Res, da je bila njena prijateljica že od nekdaj, ampak kaj če je res nekoga ubila? Zakaj Ruby? Toda ni bila stoprocentna glede tega in upala je, da se moti. Bog, res je upala, da se moti. Toda kaj če se ni? Namreč prijateljičin odziv ni bil tisto na kar je upala. A ni obupala, ne glede na situacijo je bila to njena prisega. Ampak ali je bila pripravljena narediti in iti čez vse to? Potisnila je te misli stran in nadaljevala: »No, primer je bil zaprt, a nikoli niso našli morilca oz. morilko.« Namenoma je zadnjo besedo poudarila in jo pogledala saj ob prvi nepričakovani priložnosti iz osumljenca spraviš še največ. In velikokrat tudi vse pod pritiskom priznajo. In njihov izraz je vedno povedal vse. »In nevem kako je to možno, a Derek, -saj ga poznaš, mar ne?- je očitno spregledal nekaj ključnih dokazov. In prstnih odtisov. Nevem kaj mu je bilo. Prosim poglej,« je rekla in z glavo namignila proti mapi. Bila je tik pred tem, da neha ovinkariti in ji vse pove in jo nato klofne in jo nadere, če je res kriva. Če je bila kriva in je ne prijavi, jo bo ubilo, ker nikoli ne bo imela čiste vesti. Ampak navsezadnje, iz same sebičnosti jo je rabila. Poznala jo je že od vedno.


Nazaj na vrh Go down
Poglej uporabnikov profil
ruby thomas
be not afraid to love me,
be not afraid to love me,
avatar

PRISPEVKI : 438
JOIN DATE : 01/06/2013

ObjavljaNaslov sporočila: Re: bar   Čet Jul 04, 2013 7:52 pm


feeling like a solider,
že ko je cassie stresla z glavo je ruby vedela, da to ne bo dobro. pa saj ni mislila da je ruby kaj naredila jamesu ne? kaj če je? »o moj bog, kaj če me obtoži umora?« sama v sebi je ruby tako paničarila, da se ne bi čudila če bi imela kakšen napad panike. pa se je vseeno nekako spravila k sebi in pokimala, da je pritrdila prijateljičini trditvi. kakor se je ruby spomnila je derek napisal, da morilca ni bilo možno najti ali nekaj podobnega. živčno je grizla svojo ustnico in še naprej opazovala kartoteko, ki jo je imela pred sabo. ob njenem vprašanju se je zasmejala, le kako naj dereka ne bi poznala? »seveda ga poznam in ti to veš, saj delata skupaj.« ko pa je zaslišala da naj bi derek spregledal nekaj sledi je svoj pogled spet usmerila k cassie in nagnila glavo na stran »kaj ima to z mano? mislim, po vsej logiki bi to mogla povedati dereku, ne meni..« besede so ji odplavale stran sredi stavka, ko je odprla kartoteko in začela brati. po nekaj stavkih je zmedeno stresla z glavo in pogledala cassie. »še zdaj ne vem kaj točno ima to z mano.. niti tam me ni bilo za božjo voljo!« je zavzdihnila in se naslonila na mizo. še zdaj ji ni šlo v glavo kaj za vraga bi cassie hotela od nje. ni je bilo tam, jamesa takrat ni videla že vsaj en dan, izvedela pa je za to komaj dan za dejanskim umorom. pa vseeno, bi bilo dereku všeč če ji pove resnico? o vsem kar se je zgodilo? mogoče pa ga ne bi obtožila in bi vse skupaj lahko pozabili, kot da se ni zgodilo. »cassie glej, ne vem kaj točno hočeš od mene, ampak vem ravno toliko kot ti. izvedela sem ravno tako kot ostali in po vsej verjetnosti vem še manj kot večina ljudi, ki so se ukvarjali s tem. derek je moj najboljši prijatelj, vendar ima rad svojo službo in o njej nikoli ne govori.« je zavzdihnila in ne zagledala v še malo vidne modrice na njenih zapestjih. »lahko samo preideva na bistvo? utrujena sem, ravno sem končala z izmeno in rada bi šla samo domov in se naspala.« s pogledom je rotila cassie, da pusti stvar pri miru, preden se v njo še bolj zaplete.

tag: cassie | outfit: here | words: 389
robb starki wish i never looked, i wish i never touched, i wish that i could stop loving you so much
kat @ ptb
Nazaj na vrh Go down
Poglej uporabnikov profil
Sponsored content
ObjavljaNaslov sporočila: Re: bar   

Nazaj na vrh Go down
 
bar
Nazaj na vrh 
Stran 1 od 1

Permissions in this forum:Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
clipperton island, :: wish that my lips could build a castle, :: harvey's night club,-
Pojdi na: