register log in
popis aktivnosti
čez teden se bo na našem forumu izvajal popis aktivnosti! trajal bo točno en teden in vsak, ki se ne bo javil v temi bo izključen iz svoje skupine, face claim in pa služba pa bosta izbrisana iz teme, zato da naredimo prostora za druge. seveda pa to ne pomeni, da se ne morete na novo prijaviti. 
Share | 
 

 coffee shop

Go down 
AvtorSporočilo
james devereaux
i'm a dreamer,
i'm a dreamer,
avatar

PRISPEVKI : 262
JOIN DATE : 04/06/2013
AGE : 27

ObjavljaNaslov sporočila: coffee shop   Pet Jun 21, 2013 1:58 pm

Nazaj na vrh Go down
Poglej uporabnikov profil
james devereaux
i'm a dreamer,
i'm a dreamer,
avatar

PRISPEVKI : 262
JOIN DATE : 04/06/2013
AGE : 27

ObjavljaNaslov sporočila: Re: coffee shop   Sob Jun 29, 2013 4:18 pmthis is for awesome cassie, around 247 words.
počasi se je izgubil nekje na sredi otoka, v tistem gostem prometu, kakršnega že lep čas ni bilo. dan ni bil takšen, ki bi si ga sam želel - da bi bil topel, sončen, poln nasmejanih obrazov. končal je z vodenjem po otoku, turisti so šli po svoje, sam pa si je dal dovoljenje, da odide nekam, kjer si privošči kaj toplejšega. in kraj, kamor ga je zaneslo, je bila majhna kavarna sredi mesta, ki ga je takoj spomnila na dobro znanko, cassie. hitro je iz žepa hlač izvlekel telefon, pobrskal po imeniku in pritisnil tisto zeleno tipko 'kliči'. ''cassie? hej. imaš voljo in čas?'' in tako se je kratek pogovor začel. hitro sta se dogovorila, da se vidita v majhni, svetli kavarni, kamor je imel namen iti, tudi če bi odšel brez družbe. s hitrejšimi koraki se je napotil k stavbi, ki je bila vidna že v daljavi, zaradi vseh močnih luči, ki so jo osvetljevale. odprl je vrata, poiskal kakšen sedež, kje v kotu, kjer bi imela mir. in seveda, se je nek par na njuno srečo ravno odpravljal iz najboljšega sedeža, ki ga je kasneje hitro zasedel in naročil dve kavi z mlekom. obračal se je nazaj, saj je vhodu v kavarno kazal hrbet in ni želel ostati neviden rjavolaski, ki je kasneje že vstopila. pomahal ji je in se nasmehnil. ''cassie,'' je rekel veselo in se še bolj razveselil, ko ju je na mizi že čakala pravkar postrežena kava.
    yesterday is history, tomorrow's a mystery, i can see you lookin' back at me, keep your eyes on me, baby, keep your eyes on me.
Nazaj na vrh Go down
Poglej uporabnikov profil
cassie crystal
we run things, things don’t run we,
we run things, things don’t run we,
avatar

PRISPEVKI : 27
JOIN DATE : 28/06/2013

ObjavljaNaslov sporočila: Re: coffee shop   Sob Jun 29, 2013 5:46 pmwords; 363 wearing; this
Odločila se je, da je tokrat zadnjič ta dan zavila z očmi v tem pogovoru. »Vem, da ste bili tam in ne spreminjajte zgodbe. Gospa Walt je rekla, da vas je videla okoli sedme ure in tudi na posnetkih nadzorne kamere v pubu vas ni bilo! Zato nehajte lagati!« Povzdignila je glas in zaznala rahel glavobol, ki je pritiskal na stene njene lobanje. S sredincem in kazalcem je rahlo zaokrožila na sencih. Ni bilo poti, da bi ga prisilila v govorjenje brez, da bi prekršila kakšen zakon, zato je samo slabe volje zapustila zasliševalno sobo in vanjo poslala kolega. Odšla je v svojo pisarno in se sesedla na svoj udobni črn stol. Nekaj ni bilo vredu in nekaj je manjkalo. Vzela je papirje s slikami dokazov in se potopila v svoje razmišljanje. A ni minilo dolgo časa pred klicem. »Da?« Ni bila v dobri volji in če bi le lahko bi z veseljem nekoga udarila. »Seveda. Samo še nekaj zaključim.« Ubistvu je bila pripravljena končati vse takoj, da bi ga videla. Razvil se je krajši pogovor, nato pa je v sekundi izginila iz policijske postaje. Namreč prvič, danes je ni zmogla več niti pogledati. In drugič, Jamesa je poznala že od vedno in bila sta dobra prijatelja. Toda na čase si je želela, da ne bi bila le to. Zagnala je svoj srebrni avtomobil in se odpeljala proti kavarni kjer sta se velikokrat dobila. Parkirala je na najbližjem mestu in nato vstopila v kavarnico. Takoj ga je videla in mu pomahala. Vrnila mu je nasmeh. »Hej, James!« ga je pozdravila in ga prijateljsko objela. Nato pa si ga je ogledala. Bil je bolj zrihtan kot ona in zavedala se je, da je izgledala čisto preutrujena. Toda služba jo je izčrpala. »Oh, kava. Le kaj bi brez kave?« se je zasmejala in vsedla nasproti njega. Naredila je krate požirek in mu nato namenila pogled. Nekako ji je bil všeč, a vedela je, da ne bo iz tega nastalo nič. To jo je vedno nekako ubijalo, glede na to, da pri fantih nikoli ni imela problemov. »Torej kako si preživel kaj svoj dan?« Upala je, da vsaj nekdo ni imel tako slabega dneva kot ona.
Nazaj na vrh Go down
Poglej uporabnikov profil
james devereaux
i'm a dreamer,
i'm a dreamer,
avatar

PRISPEVKI : 262
JOIN DATE : 04/06/2013
AGE : 27

ObjavljaNaslov sporočila: Re: coffee shop   Sob Jun 29, 2013 11:51 pmthis is for awesome cassie, around 423 words.
sprva se mu dekle ni zdelo - vsaj pri telefonskem pogovoru - najbolj veselo, vendar je mnenje spremenil, ko mu je podarila očarljiv nasmeh, ki ga je še kako razveselil. vrnil ji je močan objem in ji dihal za lase, da je lahko vonjal njen močan parfum. zagotovo neke svetovno priznane znamke, saj je neverjetno dišala. ko si ga je ogledovala si jo je še sam in privzdignil levo obrv. ''veš, sem mislil, da ti srajce te pristajajo, vendar sem se pošteno zmotil.'' govoril je malce v šali, a je bilo res. spogledala sta se, pomaknil se je k njenemu stolu, ga odmaknil, da je lahko sedla, kasneje pa je to naredil še sam. ''kaj bi brez kave? kaj bi brez mene?'' ji je ugovarjal z nalašč opaznim sarkazmom v glasu. ''če mene ne bi bilo, ne bi bilo kave.'' rahlo si je razmršil lase in vzel svoj lonček tople pijače, ter ga kasneje položil predse in naredil majhen požirek. hitro se je ustavil, saj je bila pijača vroča. morda malo preveč, kot je sam pričakoval sprva. s prsti je počasi, komaj slišno udarjal po mizi in razmišljal, kaj neki je že sploh počel čez dan. saj res - zjutraj je vstal, se pripravil, da odide k neki skupini turistov, katerih vodja, spremljevalec, karkoli je bil, je želel, da se sestaneta in dogovorita, kako bo izlet po otoku potekal. najprej jih je james popeljal na ogled zgodovinskih znamenitosti, kasneje so odšli v mesto, za konec pa je pustil še plažo, najbolj prepoznaven del otoka. kljub lepemu vremenu se je kmalu ohladilo, otok pa je ovila megla, zaradi česa je bilo njegove službe za ta dan konec. kasneje se je znašel na ulici, poklical cassie in se dobil z njo. ''moj dan je bil.. zanimiv. veliko turistov, ki sem jim razkazal otok, a smo z veseljem končali, ko je okolica postala meglena. saj veš, da nam torej vreme na najboljšem delu - koncu, kjer smo odšli an plažo - ni bilo naklonjeno.'' nekoliko se je namrščil in naredil hiter požirek kave, ki je bila še vedno žgoča kot sonce. ''škoda. super skupina je bila.'' nekaj časa je gledal v mizo, nato pa roke ovil okoli lončka za kavo in pogledal k dekletu. ''in kaj je počela gospodična crystal?'' skoraj vsakič jo je poimenoval drugače - že je bila 'crystalova', v naslenjem trenutku pa gospodična crystal. njegova domišljija je kar potovala v nek svet, poln novih vzdevkov, kjer jih je še sam pobiral za cassie. je bil otročji ali le sarkastičen? sarkastičen, bi rekla jaz.
    yesterday is history, tomorrow's a mystery, i can see you lookin' back at me, keep your eyes on me, baby, keep your eyes on me.
Nazaj na vrh Go down
Poglej uporabnikov profil
cassie crystal
we run things, things don’t run we,
we run things, things don’t run we,
avatar

PRISPEVKI : 27
JOIN DATE : 28/06/2013

ObjavljaNaslov sporočila: Re: coffee shop   Ned Jun 30, 2013 10:39 amwords; 422
Če bi bila kakšen zunanji opazovalec, bi ju verjetno zamenjala za brata in sestro. Vedno je bil tako sarkastičen do nje, ona pa si ni znala pomagati in je vrnila sarkastičen komentar nazaj. Vrnil ji je močan, sama bi rekla skoraj medvedji. »Je bila to pohvala?« je vprašala in zaigrala verjetno začudenje, ki ga je premogla samo kakšna mrha na vrhu šolske verige, ko ugotovi, da jo je fant pusstil. Nekaj takega. Toda v resnici ji je bilo všeč, da jo je pohvalil. »Niso točno moja najljubša izbira obleke.« Odmaknil ji je stol in bila je že skoraj ganjena, da je bil tako prijazen. Zahvalila se je in si odmaknila predolge sprednje lase iz obraza. Že nekaj časa nazaj bi morala k frizerju, a nikoli ne najde časa. Zavila je z očmi, »Seveda, le kaj bi brez tebe?« Važno je bilo, da je imela kavo. Komaj zadrževala se je, da je ni takoj vse spila in nato probala zaspati. A če je bil on zraven bi težko zaspala, sploh pa ker bi prej spila kavo. Dafaq je danes z mojimi mislimi! Z zanimanjem je poslušala povest njegovega dneva. Ni razumela kako je lahko bila skupina turistov dobra skupina. Sama turistov ni mogla niti pogledati, on pa je imel službo v kateri si to moral delati. Bili so tako odvratni, glasni in nemirni ter nepotrpežljivi. Zato ni več marala hoditi na plažo, tam se jih je gnetlo. In povsod so bile pločevinke coca cole in steklenice alkohola. »No, ne razumem kako je lahko to dober dan, ampak vsaj nekdo ni skoraj umrl v službi danes.« In verjetno tudi bi umrla, če je ne bi poklical. Upala je samo, da je tisti bedak že kaj zinil. Ni a marala in on se je to zavedal. Njegov alibi je imel nasprotne dokaze, motiv pa je še sam ponesreči potrdil. Jutri na sojenju bo verjetno šel za zapahe. Privzdignila je obrvi: »Sedaj že gospodična Crystal?« Zasmejala se je. »Ta je pa nova. Drugače pa nič zanimivega. Preiskava zločina in neuspešno zasliševanje. Ampak zaradi kamere v baru, v katerem je trdil, da je bil, bomo zlahka dokazali, da je kriv. Pa še pričo imamo. Mislim saj bi bilo vse vredu, če bi že nehal zanikati in lagati. Zašili smo ga. Dobili smo orožje, prstne odtise. Hvala Bogu, da bo šel a več let v celico. In sedaj sem zaradi njega slabe volje.« Lahko bi bila dobre volje, ker so zmagali, ampak njegovo govorjenje in vse to jo je res spravilo ob živce. Zaradi njega je imela glavobol.
Nazaj na vrh Go down
Poglej uporabnikov profil
james devereaux
i'm a dreamer,
i'm a dreamer,
avatar

PRISPEVKI : 262
JOIN DATE : 04/06/2013
AGE : 27

ObjavljaNaslov sporočila: Re: coffee shop   Ned Jun 30, 2013 6:29 pmthis is for awesome cassie, around 359 words.
zabaval se je ob njunih dokaj neumnih pogovorih, ki so mu zveneli tako domače. ''je zvenelo kot kritika?'' nagnil se je po mizi naprej in ji umaknil pramen las iz obraza. svoje roke je položil na mizo in jih kasneje še sklenil. presenečeno je obrnil svoj pogled k njej. ''vendar so ti vseeno všeč, ali pač?'' naredil je požirek kave, skoraj pa bi vsa vsebina, ki jo je popil, spet bila v lončku, če je ne bi hitro pogoltnil. zasmejal se je. ''je bil to nekakšen sarkazem?'' na obrazu je ravno črto zamenjal velik nasmešek, ker bi mu lahko dekle preštelo kar vse zobe, četudi sedaj malce pretiravam. vendar je nasmeh hitro izginil, saj ni imel pojma, če je dekle pri volji ali ne. ponavadi sta se skupaj še malo preveč smejala in se zabavala, ter se na plaži polivala z vodo. tukaj pa se je počutil tako utesnjeno in zadušljivo. v glavnem, atmosfera se mu je zdela le še smrtonosna. kaj veš, morda je dekle zamotil ob pomembnem delu in se je zato sedaj vedla nekoliko drugače? ''pravkar sem se spraševal, če ti ta dan ni najbolj naklonjen in si mi pravočasno povedala odgovor.'' oddahnil si je, da mu je dala vedeti, da ni bilo nič motnega na njem ali pa se ga je že naveličala. kajti, bi ob tem izgubil osebo, ki jo pozna že od malih nog, čeprav sta takrat oba bila še obupen primer prijateljev. ''in kaj je bilo tako grozljivega v službi?'' na trenutke je menil, da dekle že vse skupaj pretirava, ampak se je želel prepričati. ''je potem boljše srček?'' nekoliko ji je pomežiknil, ter ji podaril suh nasmeh. ''ah, in tukaj je že odgovor na moje prejšnje vprašanje, ki sem ga izgovoril pred približno.. nekaj sekundami.'' pogledal je v tla in se nasmehnil sam pri sebi, ne da bi se tega zavedal. ''in splho - zakaj ne razumeš, da je bil moj dan dober? menim da še kako veš, da se zabavam - za razliko od drugih prebivalcev otoka - ob drugih ljudeh, ki niso od tukaj.'' no, zagotovo jima ta dan pri pogovoru ni šlo najbolje, a je upal na bolje.
    yesterday is history, tomorrow's a mystery, i can see you lookin' back at me, keep your eyes on me, baby, keep your eyes on me.
Nazaj na vrh Go down
Poglej uporabnikov profil
cassie crystal
we run things, things don’t run we,
we run things, things don’t run we,
avatar

PRISPEVKI : 27
JOIN DATE : 28/06/2013

ObjavljaNaslov sporočila: Re: coffee shop   Čet Jul 04, 2013 6:31 pmwords; 341
Skomignila je z rameni in se nasmehnila njegovi žal, samo prijateljsi gesti: »Nevem, ali je bila?« Stresla je z glavo in se zraven zasmejala in prste ovila okoli skodelice in naredila kratek požirek preden je odgovorila na naslednjo vprašanje. »Nevem. Mogoče?« je rekla in si začela ogledovati srajco, ki jo je nosila. Kot vsako jutro je hitela v službo in je nase potegnila prve obleke, ki so ji prišle pod roke in je še vedno uspela izgledati odlično. Sploh se ni spomnila kdaj in zakaj jo je kupila. Čeprav prej ni govorila sarkastično, je sedaj tako nadaljevala: »Oh, ne. Seveda, ne,« je rekla in ugotovila, da se že ves čas od kar ga je videla smehlja ali pa naglas smeji. Vedno jo je znal razvedriti in že samo njegova bližina jo je spravila v dobro voljo. Svoje razpoloženje je zamenjala tako hitro, da sploh ni izgledala več isti človek. Ko je prišla sem je bila vidno slabe volje, sedaj pa je bila verjetno kot neki smejoči se sonček. Zavila je z očmi, ko je zanikal dejstvo, da so turisti nezaželjeni in tečni ter druge negativne stvari. »Po mojem mnenju, si edini tu rojeni meščan, ki nima ničesar proti turistom. Se sploh zavedaš, da od takrat, ko je turizem tu narasel, naraščajo z njim tudi ropi, umori, preprodajanje drog ter druge kaznive stvari. In vzdušje je čisto umrlo. Se spomniš ko sva bila mejhna in sva lahko šla kamorkoli sva želela? No, sedaj ni več tako.« Trdno je stala za svjo izjavo in se ni nameravala premakniti niti za centimeter. Res, da je bila tečna oseba, ampak o tem se ni motila. Sama je videla grafe ter tudi sama okusila novo prebivalstvo oziroma turiste ali novopriseljence. Okolje je bilo od četrte ure naprej skoraj smrtno nevarno. Naredila je krajši premor nato pa nadaljevala z majhno zbadljivko: »Ampak seveda ti srečuješ samo prijetne turiste in jih nato vlečeš po mestu. Si spoznal kakšne prijazne kitajčke?« Ne ni bila rasistka, ampak vedno se ji je njihov jezik zdel skoraj smešen. Oh, kako je bila na čase otročja.


Nazaj na vrh Go down
Poglej uporabnikov profil
Sponsored content
ObjavljaNaslov sporočila: Re: coffee shop   

Nazaj na vrh Go down
 
coffee shop
Nazaj na vrh 
Stran 1 od 1

Permissions in this forum:Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
clipperton island, :: wish that my lips could build a castle, :: market avenue,-
Pojdi na: