register log in
popis aktivnosti
čez teden se bo na našem forumu izvajal popis aktivnosti! trajal bo točno en teden in vsak, ki se ne bo javil v temi bo izključen iz svoje skupine, face claim in pa služba pa bosta izbrisana iz teme, zato da naredimo prostora za druge. seveda pa to ne pomeni, da se ne morete na novo prijaviti. 
Share | 
 

 starbucks

Go down 
AvtorSporočilo
james devereaux
i'm a dreamer,
i'm a dreamer,
avatar

PRISPEVKI : 262
JOIN DATE : 04/06/2013
AGE : 27

ObjavljaNaslov sporočila: starbucks   Pet Jun 21, 2013 2:10 pm

Nazaj na vrh Go down
Poglej uporabnikov profil
derek stevenson
does it kill, does it burn?,
does it kill, does it burn?,
avatar

PRISPEVKI : 719
JOIN DATE : 01/12/2011

ObjavljaNaslov sporočila: Re: starbucks   Ned Jun 30, 2013 6:53 pm


  [tag] ruby :3


  sedel je na klopi pred znano starbucks kavarno in se poigraval z enim od njihovih lončkov, katerega toplo vsebino je izpil že pred kakšne dobre pol ure. ni mu bilo podobno, da je živčno pogledoval naokoli in čakal, da se mu pridruži suhljata svetlolaska. njegov današnji dan je že od jutra potekal čisto preveč rutinsko. zbudil se je že ob petih in tokrat zasluge ni pobrala vročina temveč pričakovanje. ruby je nazadnje videl takrat, ko je vsa objokana zapuščala prag njegove hiše. po tistem kar ji je takrat povedal si nikoli ni mislil, da bo sploh še želela govoriti z njim. nase je navlekel preprosto belo srajco s kratkimi rokavi ter capri jeans hlače. na poti proti kavarni ji je kupil tudi rože, a jih je kasneje zavrgel ker se mu je gesta zdela preveč osladna. tako že od osmih ždi na klopci, razmišlja, sanjari - v bistvu ne ve točno kaj počne. opazuje mimoidoče in si v svoji glavi ustvarja zgodbe.

  ''hej,'' je nekoliko odsotno zamrmral v pozdrav, ko je opazil da se mu iz njegove desne približuje podoba znane dekline. končno je svojo zaspano rit premaknil iz klopi ter se do dobra pretegnil. ''torej, kako si? dolgo se nisva slišala.'' je pristavil, besede pa podkrepil z širokim nasmeškom. prazen starbucks lonček je zalučal proti košu za smeti kakor kakšen profesionalni košarkar, ki bi pravkar zadel trojko. ko je bil še majhen je oboževal košarko, sicer je bil rahlo nespreten z žogo a ga to ni ustavilo. ''in preden karkoli rečeš, za vse je že poskrbljeno. poskrbel sem, da se stvar o jamesu ne bo razvedela.'' med omembo starega prijatelja se mu je naježila koža. še vedno se je v živo spominjal večera na policijski postaji, ko je urejal še zadnje drobnarije. takrat ga je obiskala ruby in ni bilo potrebnih popiti tistih par kozarčkov alkohola, da sta zabredla v globoko debato. ko je derek izvedel, da je james izkoristil ruby mu njegova bipolarnost definitivno ni hodila v njegov prid. dečko je totalno izgubil nadzor in ko je tistemu prascu še zadnjič zrl v oči se mu je totalno obrnilo, ko je videl da james storjeno ne obžaluje niti malo. in tisti isti občutek je imel derek po tistem, ko ga je pospravil.
I heard she keep her promises and never turn on you
I heard she ain't gone cheat and she gon never make no move
I heard she be there anytime you need 'er, she come through,
Nazaj na vrh Go down
Poglej uporabnikov profil http://clippertonisland.slovenianforum.com
ruby thomas
be not afraid to love me,
be not afraid to love me,
avatar

PRISPEVKI : 438
JOIN DATE : 01/06/2013

ObjavljaNaslov sporočila: Re: starbucks   Ned Jun 30, 2013 7:50 pm


I call your name but no one's there
že od prejšnje noči se ruby nekako ni mogla spraviti k sebi in se prepričati, da bo po vsem tem času spet videla dereka, njenega najboljšega prijatelja. no, če to seveda je še. vse od tiste noči, ko je objokana odšla od njegove hiše, si ni mislila, da ji bo ponovno srečanje vzelo toliko energije. pa saj sploh ni več vedela kako naj fantu pogleda v oči, ne da bi se spomnila tistega nečesa v njegovih očeh ko je odkorakal iz policijske postaje. sama sebe je prepričala da se ji je samo mešalo in ni bilo nič, pa vseeno.. njegov pogled jo je prestrašil, zelo prestrašil. nekako je vseeno zbrala moč, da se je zjutraj zvlekla iz postelje in se pripravila. večji izziv ji je predstavljala njena garderoba oz. izbira oblačil. vse skupaj je porabila nekaj več kot eno uro, samo zato, da je na koncu navlekla nase prvo majico in hlače, ki so ji padle v oči. torbico je večkrat odvrgla, jo pobrala in nato spet pospravila nazaj, samo da jo je lahko spet vlekla iz omare. sploh ni več vedela kaj počne, vse samo zaradi enega fanta. enega fanta, ki ga gleda že celo življenje.
ko je končno hodila proti kavarni, kjer naj bi se dobila je že razmišljala o vseh možnih prizorih. vse se je odvijalo v njeni glavi in bližje ko je bila kavarnici, bolj je naraščal tudi nek občutek, ki ga ni poznala. že od daleč ga je zagledala kako sedi na klopci pred kavarno in zasanjano stremi pred sabo. imelo jo je že, da bi se obrnila in stekla stran, pa jo je vendarle nekaj potegnilo proti znanemu fantu. ko jo je pozdravil je samo stala tam, kot okamenela in strmela v njega. ni vedela ali naj ga objame in se obnaša kot da se tista noč ni zgodila ali kaj naj naredi. sredi njenih misli jo je derek spet prizemljil in ob njegovemu nasmešku se je morala tudi sama nasmehniti, pogrešala ga je in to zelo. "lahko bi rekli da sem vredu, kako si ti? da, res je minilo dolgo časa." mislila je že, da ne bosta več omenjala tiste noči in jamesa, če povemo po pravici je bila kar srečna sama pri sebi. že ko se je samo spominjala vsega skupaj so je ji v očeh nabirale solze in za to, da se ji samo vsedla na klopco in zjokala, je potrebovala veliko moči, ki jo je vedno znova nekje našla. ko pa je spet odprl usta, samo za to da ji je v spomin spet priklical tisto noč, policijsko postajo, njegov pogled, njegov odhod in naslednji dan, ko je izvedela novice. oh.. "to je.. to je super" nekako je na svoj obraz priklicala rahel nasmešek, ki pa ni trajal dolgo. ni razumela, ni razumela zakaj je derek to moral storiti. saj bi se lahko pogovorili ne? vse bi lahko bilo dobro in james bi še bil med njimi. kako naj še kdaj pogleda v oči njegove družine? njihovih prijateljev? spet se je zapletla v misli in samo stala tam, kot da njen duh ni prisoten.

tag: derek <3 | outfit: here | words: 552 | notes: i talk too much :/
robb starki wish i never looked, i wish i never touched, i wish that i could stop loving you so much
kat @ ptb
Nazaj na vrh Go down
Poglej uporabnikov profil
derek stevenson
does it kill, does it burn?,
does it kill, does it burn?,
avatar

PRISPEVKI : 719
JOIN DATE : 01/12/2011

ObjavljaNaslov sporočila: Re: starbucks   Čet Jul 04, 2013 7:52 am


  [tag] ruby :3 [words] 490 [notes] sorry for being late

  na plano je potegnil škatlico s cigareti in si eno prižgal in elegantno vtaknil med ustnici. nikotin mu je manjkal, to je bilo očitno, in pravo olajšanje je bilo, ko je lahko vase končno potegnil dim in ga kasneje z istim tempom izpihal. ''tudi jaz sem vredu, saj veš. v službi imam še vedno ogromno dela, stalno tekam naokoli in to bo tudi to. naj te vprašam drugače,'' za trenutek je popolnoma utihnil, še enkrat potegnil dim in nadaljeval. ''si vredu? vem, kaj si misliš o vsem, o meni. mislil sem, da sva vse to že predelala ruby. tudi jaz moram živeti s tem, da sem odgovoren glede jamesa.'' je še drugič povprašal po njenem počutju in upal, da mu bo vsaj tokrat postregla z boljšim odgovorom. čeprav je bilo njegovo vprašanje skoraj identično prejšnjemu, je morala deklina vedeti, da je z njim mislil nekaj popolnoma drugega. tišina, ki je nastala med njima, ga je spravljala v obupen in nadvse neroden položaj, zato je ves čas izkoristil za ogledovanje okolice, vsake toliko časa pa je ošinil tudi njo. desnico je imel zatlačeno v žep usnjene jakne, ki mu jo je izbrala prav ona. moral je priznati, da je bila v tem dobra, in ker sam ni bil pretiran ljubitelj nakupovanja ni imel nič proti, če je to namesto njega opravila njegova najboljša prijateljica. ''vem, da mi očitaš, vendar si je prasec to zaslužil.'' to mu je že dolgo begalo misli in če bi mogel, bi to že zdavnaj pregnal proč. pa ni šlo. prav očitno je bilo, da se je njegovo počutje drastično spremenilo, prej je še z nekaj volje in energije sodeloval v tem pogovoru, zdaj pa je bilo tega vse manj in manj, občutek, ki ga ni znal točno definirati pa je zajel njegovo telo. ''mislim, da veš da me še vedno skrbi zate. če... če boš imela kaj časa bi te rad povabil na večerjo. ali pa kosilo, kakor tebi ljubše.'' nenamerno, pa vendar neustavljivo močno, so se v njem znova razplamtela raznorazna čustva, ampak ker je v zadnjih časih počasi postajal pravi mojster hlinjenja ter prikrivanja podrobnosti, ki jih ni nameraval deliti z vsakomer, tudi tokrat to ni bilo niti malo opazno. ''obljubim ti, da ne boš potrebovala rezervnega para športnih čevljev, če se ti slučajno zahoče pobegniti. ne bom tako grozen,'' je vse skupaj poskušal obrniti na šalo, ampak temu se ne en ne drug nista smejala. bilo je žalostno, da je v trenutku, ko ga je zagledala, začutila potrebo po izginotju proč, in derek se je zavedel, da je ona najbrž prvo dekle, zaradi katerega se tako močno obremenjuje še s temi drobnimi podrobnostmi, ki jih je drugače namerno, ali pa tudi ne, spregledal. I heard she keep her promises and never turn on you
I heard she ain't gone cheat and she gon never make no move
I heard she be there anytime you need 'er, she come through,
Nazaj na vrh Go down
Poglej uporabnikov profil http://clippertonisland.slovenianforum.com
ruby thomas
be not afraid to love me,
be not afraid to love me,
avatar

PRISPEVKI : 438
JOIN DATE : 01/06/2013

ObjavljaNaslov sporočila: Re: starbucks   Čet Jul 04, 2013 9:43 am


I call your name but no one's there
še vedno izgubljena v svojih lastnih mislih je ruby bila videti kot telo brez duše, ki ga je nekdo odložil na klopco, nato pa tudi pustil tam. vedno, ko je razmišljala o tem je izgubila vso barvo na svojem obrazu, s tem pa dobila tak čuden občutek v trebuhu, kot da ji bo ravnokar slabo, a do tega nikoli ni prišlo. ko jo je ponovno vprašal kako je ni mogla več zanikati, da je to mislil že s prvim vprašanjem. pa je bilo res vredno da ubožec sedi tukaj sredi mesta medtem, ko mu ruby na dan izliva vsa čustva? toliko mu je imela pa povedati, toliko vsega se je nabralo v njej, pa se ji ni več zdelo vredno, da bi po možnosti imela še en prepir glede teh. že takrat, ko ji je povedal kaj se je res zgodilo ni mogla zadržati v sebi vsega, ki se je v njej nabralo in zaradi tega tudi kasneje objokana odšla od hiše. »derek, to ni nekaj, kar lahko samo 'predelava'.. mislim, se sploh zavedaš da je najin najboljši prijatelj mrtev?« je zavzdihnila in njen pogled usmerila k fantu, ki je sedel zraven nje in kadil cigareto. ruby bi lahko prisegla, da je v njega gledala dlje kot je sploh bila tam, a kaj ko si ni mogla pomagati, ko pa je videti kot da se njegove ustnice ljubijo s filtrom cigarete. kako so se ovile vse okoli da je lahko potegnil dim, nato pa le tega izpihnil. po nekaj minutah samo strmenja jo je spet prebudil iz misli, čeprav si je ruby želela, da je ne bi. besede, ki so prišle iz njega so jo zabolele. ne glede na vse, kar ji je james naredil, ga je še vedno imela rada. »kako lahko to rečeš? ja, dobro, naredil je napako ali dve, pa vseeno derek! človek si ni zaslužil umreti samo zaradi tega!« zavedala se je, da je malo preveč povišala svoj ton in s tem pritegnila poglede mnogih mimoidočih, a je ni ganilo. v njenih očeh so se spet začele nabirati solze, zato se je samo naslonila nazaj na klopco, prekrižala roke in utihnila. ni hotela biti tako čustvena, a kaj ko si ni mogla pomagati. sama v sebi se je mogla malo zasmejati ob njegovem nerodnem povabilu, ampak na zunaj je njen izraz ostal isti. »derek, veš da me ne rabiš vabiti nikamor. pa če te še tako skrbi zame, mislim da večerja ali kosilo tega ne bosta popravila. ampak ja, z veseljem.« uspelo se ji je malo nasmehniti in svoj pogled usmeriti nazaj k njemu. nekaj je bilo na njem, česar enostavno ni mogla razločiti. vedno ga je znala prebrati, vedno je vedela kaj točno misli, kaj čuti, pa tokrat vseeno ni bilo tako, na kar je bila malo jezna. rada je vedela kaj točno se dogaja v njegovi glavi, še sama ni vedela zakaj. ko so zadnje besede prišle iz njegovih ust, se ni mogla pripraviti da bi se zasmejala ali karkoli. on je nekako vedno našel tiste nerodne trenutke, kjer mu je nekako uspelo povedati nekaj čisto tretjega. če je bilo to mišljeno kot šala, je ruby ni ravno razumela oz. se ji ni zdela preveč smešna. pa se je vseeno zasmejala po nekaj minutah, pa ne njegovi šali ampak njemu. srčkano je bilo kako je poskušal vse skupaj obrniti na šalo in ozračje nekako sprostiti, no, očitno mu je le uspelo.

tag: derek <3 | outfit: here | words: 567 | notes: oh well, this is shit
robb starki wish i never looked, i wish i never touched, i wish that i could stop loving you so much
kat @ ptb
Nazaj na vrh Go down
Poglej uporabnikov profil
derek stevenson
does it kill, does it burn?,
does it kill, does it burn?,
avatar

PRISPEVKI : 719
JOIN DATE : 01/12/2011

ObjavljaNaslov sporočila: Re: starbucks   Pet Jul 12, 2013 8:07 pm


  [tag] ruby :3 [words] 615 [notes] sorry for being late again

  skozi misli so mu sprletele besede, katere mu je vsa tresoča in jokajoča zahlipala tistega dne. nasploh presenečen je bil, da je pritekla prav k njemu in da mu je zaupala kaj takega. že, da je bil derek njen najboljši prijatelj od kar sta skupaj hodila v osnovno šolo, pa vendar si nikoli ne bi mislil, da mu tako zaupa. ljudje, ki so bili deležni kakršne koli zlorabe so bili ponavadi bolj zaprti vase, o svojih problemih pa niso želeli komunicirati z nikomer. sploh si ni hotel predstavljati tega grozljivega dogodka, gnusilo se mu je. vse se mu je vrtelo v glavi, kot film brez konca. film prej podoben nekakšni shakespearovi tragediji. ''vem, da je mrtev ruby. vem, da ga nič ne bo pripeljalo nazaj. pa si vendar pomislila, da je bolje tako? kaj če bi ti storil še kaj hujšega? nikoli nisva opazila jamesovih problemov, kaj če je bil psihopat?'' ji je suho odvrnil ter odvrgel pokajeno cigareto od katere ni ostalo veliko. nikoli si ne bi drznil pomisliti, da je bil james sposoben narediti kaj takega. vraga, bili so vendar najboljši prijatelji. kako je to lahko naredil ruby? ja, to je bilo vprašanje, katerega je derek premleval znova in znova - pa ga tudi to še vedno ni pripeljalo do pravega odgovora. pravzaprav do nobenega odgovora. vse je bilo tako... normalno. ''dobro veš, da sem trenutno drugačnega mnenja. ne počuti se krivo. saj ga nisi ubila ti. ubil sem ga jaz. zaradi tebe sem ubil svojega najboljšega prijatelja.'' tudi derek je žaloval za jamesovo smrtjo, kar pa še ni pomenilo, da je žaloval za njegovim umorom. s težavo je pogoltnil slino, ko je svetlolaska poleg njega s težavo zadrževala solze. ni je hotel videti jokati. ni je bil vajen videti tako prazno in žalostno. kot, da bi se nanjo zgrnil sivi oblak. razpoloženja pa je menjavala hitreje kakor nosečnica. vedno se jo je spominjal kakor živahno dekle s podmazanim jezikom. nikoli, res nikoli ni in ni nehala besedičiti v tri dni. rad jo je poslušal, njen žameten glas in kretnje, ki jih je izvajala med pripovedovanjem. vedno se je tako vživela. bila je polna življenja. sedaj pa bedi tukaj zraven njega, bleda kakor stena. kot, da bi nekdo iz nje posesal vso tisto bleščečo energijo in življenje ter jo tako iz radožive deklice spremenil v vegetirano rastlinico. ''prosim te rubz, veš da bom vstrajal pri kosilu ali večerji. resno nočeš zamuditi te enkratne priložnosti. kuhal bom jaz. pri meni doma bova. obljubljam imenitno hrano, odlično strežbo in še boljšo družbo, mamljivo kajne?'' ji je očarljivo pomežiknil in se zraven zarežal. bil je precej obupen kuhar, a je bil pripravljen improvizirati. v najslabšem primeru, če naprimer zažge piščanca (molimo, da v poštev ne pride tudi hiša), še vedno lahko na pomoč pokliče halo pico ali pa se odpravi v kitajsko restavracijo. vedel je, da je ruby oboževala kitajsko hrano. vsi so jo. njihovi večeri preživeti ob televizijskem zaslonu z kakšnim dolgočasnim črno belim filmom ali serijo, velikimi količinami piva in kitajske hrane - to je bilo nekaj nepozabnega. napokali so se tako, da se na koncu niso mogli niti premakniti iz udobnega kavča. ležali so vsepovprek, eden čez drugega zraven pa se je skozi celotno stevensonovo hišo širil glasen krohot. pa se je tudi tukaj na koncu izkazalo, da njihovo čudovito prijateljstvo, ni bilo tako čudovito kakor je izgledalo na prvi pogled.
I heard she keep her promises and never turn on you
I heard she ain't gone cheat and she gon never make no move
I heard she be there anytime you need 'er, she come through,
Nazaj na vrh Go down
Poglej uporabnikov profil http://clippertonisland.slovenianforum.com
Sponsored content
ObjavljaNaslov sporočila: Re: starbucks   

Nazaj na vrh Go down
 
starbucks
Nazaj na vrh 
Stran 1 od 1

Permissions in this forum:Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
clipperton island, :: wish that my lips could build a castle, :: clipperton cafes and restaurants,-
Pojdi na: